16 / 04 / 2024

Ege'ye ünlü kuşatması!

Ege'ye ünlü kuşatması!

Pandemi nedeniyle kalabalık şehirlerden kaçmak isteyen ünlü isimlerin ilk tercihi Ege kasabaları oldu. Birçok ünlü isim Marmaris'in ıssız yerlerinden ev satın almak için harekete geçti



Yasemin Özilhan, Çağatay Ulusoy, Engin Altan Düzyatan, Hülya Avşar gibi birçok ünlü isim rotasını egeye çevirdi. Magazin ve sosyete dünyası, Marmaris'in ıssız koylarından ev almak için kolları sıvadı...

Takvim'de yer alan habere göre; 'Mandıra Filozofu' gibi gözlerde uzaklaşmakla doğayla iç içe yaşam sürmek isteyen Yasemin Özilhan'ın Selimiye yakınında bulunan bir ıssız koyda bulunan denize nazır evi 1 milyon Euro'ya aldığı iddia ediliyor.

Ege ye ünlü kuşatması!

Hülya Avşar da Ayvalık'ın ardından rotasını buraya dönüştürerek ıssız koyda bulunan satılık evleri araştırıyor. Selimiye'de faaliyette bulunan emlakçılar da pandemi nedeniyle bölgeye ilginin arttığını anlattı. 

Bodrum ve Çeşme gibi turizm şehirlerinde milyonlarca lira değerine sahip yazlık evi bulunan ünlüler, şimdi de gözlerini özellikle Marmaris civarına dikti.

Ege ye ünlü kuşatması!

TALEP SÜREKLİ ARTIYOR 

Selimiye'de bulunan emlakçılar da pandemi nedeniyle ilçeye talebin yükseldiğinden bahsederek, şu ifadeleri kullandı:

Ege ye ünlü kuşatması!

''Magazin ve iş dünyasından birçok ünlü ismin de tercihi imara açık olan ıssız koylar ve özellikle denize nazır olan herkesten uzak evler.Bu evlerin fiyatları da 800 bin euro'dan başlayıp 3 milyon euro'ya kadar çıkıyor."

Ege ye ünlü kuşatması!

EGE'YE ÜNLÜ KUŞATMASI

Yıllar boyunca tatillerini uzak şehirlerde yapmayı seçen Yasemin ve İzzet Özilhan'ın 1 milyon euro ödeyerek satın aldıkları söyleyen evleri, denizin hemen dibinde bulunuyor.

Ege ye ünlü kuşatması!

Doğa tutkunluğuyla bilinen oyuncu Engin Altan Düzyatan, eşi ve çocuklarıyla yaz aylarını geçirmek için Selimiye 'nin hemen yanında yer alan denize sıfır evi satın almak için harekete geçti.

Salgında sahildeki kiralık evlerde talep ikiye katlandı!


Geri Dön