24 / 04 / 2024

Eğlence Adası'nda hijyen kontrol altında!

Eğlence Adası'nda hijyen kontrol altında!

Cevahir Avm’ de 16.000m² alana sahip Avrupa’ nın en büyük kapalı eğlence merkezi Fun Lab, minik misafirlerini güvenli ve sağlıklı oyun alanı Eğlence Adası’nda mutluluğun doruğuna taşıyor…




Cevahir AVM içinde yer alan 16.000m²’ lik alana sahip Avrupa’ nın en büyük kapalı eğlence merkezi Fun Lab, minik misafirlere Eğlence Adası’ nda hijyenin esas alındığı bir oyun dünyası sunuyor. 


Türkiye’ nin ilk uluslar arası güvenlik ve kalite standartlarındaki eğlence merkezi Fun Lab, küçük misafirlerin sağlığını ve güvenliğini kontrol altında tutarak, oyun dünyasının kapılarını mutluluğa  çeviriyor. 


02-06 yaş arası minikler için dizayn edilen, özel yüzeyi sayesinde bakteri barındırmayan, kolay temizlenen ve istenen konseptte üretilebilen oyun alanı Eğlence Adası ile minik misafirler daha güvenli ve sağlıklı bir oyun alanında eğlenecekler. Rengarenk, cıvıl cıvıl Eğlence Adası’ nda minik misafirler oyun oynarken, ebeveynler de gönül rahatlığı içinde, çocuklarını gözlemleyebilecekleri alanda dinlenecekler. 


Temiz, hijyenik, güvenli ve keyifli… Konforun esas alındığı Eğlence Adası’nda yaş seçeneklerine uygun oyun alternatifleriyle çocukların gelişimi eğlenceye karışacak.



Retail News


Geri Dön