25 / 04 / 2024

Ejder Çetiner, designLAB İstanbul'a hayat verdi!

Ejder Çetiner, designLAB İstanbul'a hayat verdi!

 İç mimar Ejder Çetiner’ in İstanbul Teknik Üniversitesi mezuniyeti ile başlayan kariyer hikâyesi,  şantiyelerdeki deneyimlerinin ardından, designLAB istanbul markasına hayat verdi



 İç mimar Ejder Çetiner’ in İstanbul Teknik Üniversitesi mezuniyeti ile başlayan kariyer hikâyesi,  şantiyelerdeki deneyimlerinin ardından, designLAB istanbul markasına hayat verdi.

 

Ürün ve mekânlar için tasarımın yanı sıra uygulamalarını da yapan designLAB istanbul, şirketlerden, otellere, sanat galerilerinden, restoranlara kadar geniş yelpazede birçok yaşam alanına, farklı ve özgün tasarımları ile hayat veriyor. Bunun yanı sıra markalara ayrıcalık katan özel stand tasarımları ve uygulamaları da sunuluyor.
 

designLAB istanbul’un sahibi iç mimar Ejder Çetiner sektördeki farklılıklarını, her mekânı matematiksel bir problem, çözümünün de analitik yaklaşımlar ve kültürel bakış açısı ile değerlendirmelerine bağlıyor.

İç mimar Ejder Çetiner’in liderliğindeki, designLAB istanbul’un yaratıcı, vizyon sahibi ve özverili ekibi, sektöre kattıkları farklılıklarıyla tasarım serüvenine hızla devam ediyor.

Ne istediğinizi tam olarak bilemediğiniz anlarda, yorulmadan tam olarak sizi yansıtan tasarımlar artık çok uzak değil…

DesignLAB İstanbul
www.designlabistanbul.com
Ejder Çetiner  - İç Mimar
Fulya Mah. Uygar Sok. Yıldırım Apt. no: 4/9
Şişli – İstanbul
0212 240 74 25


Geri Dön