25 / 04 / 2024

EKODesign 2015 Konferansı 9 Nisan'da!

EKODesign 2015 Konferansı 9 Nisan'da!

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından bu yıl 8’ncisi düzenlenecek EKODesign Konferansı, 9 Nisan 2015 Perşembe günü, “Yeşil Motivasyon” teması ile YEM’de gerçekleştirilecek.



Yapı-Endüstri Merkezi tarafından bu yıl 8’ncisi düzenlenecek EKODesign Konferansı, 9 Nisan 2015 Perşembe günü, “Yeşil Motivasyon” teması ile YEM’de gerçekleştirilecek. 8 yıldır yarattığı tartışma ortamı ve yayınları ile ülkemizde sürdürülebilir tasarım ve kentleşmenin önünü açmayı hedefleyen EKODesign, bu yıl “Yeşil Motivasyon” kavramının çevresel, ekonomik ve toplumsal boyutları ile ele alınacağı oturumlarda, birbirinden beslenen birçok disiplini bir araya getirecek.


EKODesign Konferansı’nda bu yıl, önümüzdeki dönemde şehirleri ve hayatımızı değiştirecek Yeşil Bina Yönetmeliği, akıllı kentsel dönüşümün hızlandırılmasında yeni bir model olan "Akıllı Şehir Projesi" gibi konular ele alınacak. Kentsel strateji, yatırım, geliştirme, şehir planlama, yeşil bina, ekolojik ürün, enerji ve mimarlık uzmanlarının, ortak yaşam alanlarının korunması ve tasarlanması konusundaki deneyimlerini aktaracaklar.




Geri Dön