19 / 04 / 2024

Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken Kanal İstanbul yorumu!

Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken Kanal İstanbul yorumu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun Kanal İstanbul ile ilgili açıklamalarına ilişkin konuştu. İmamoğlu,



İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) iştirak şirketi KİPTAŞ, Türkiye'nin en ucuz sosyal konut projesinin temelini bugün Tuzla'da attı. Sözcü Gazetesi'nden Özlem Güvemli'nin haberine göre; “KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler” projesinin temel atma törenine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. Ekrem İmamoğlu törende gerçekleştirdiği konuşmada Türkiye'nin içinde olduğu ekonomik şartları işaret ederek bu temelin çok zor koşullar altında atıldığını belirtti. İmamoğlu, konuşmasında bakanların TBMM bütçe görüşmelerinde ve medyada İstanbul'a ilişkin yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.

Ekrem İmamoğlu ndan dikkat çeken Kanal İstanbul yorumu!

Ekrem İmamoğlu, İBB'nin 2022 yılı bütçesini Kasım'da yaptıklarını fakat son ekonomik şartlar sebebiyle yeniden bütçe yapma zorunluluğunun ortaya çıktığını dile getirdi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun Kanal İstanbul ile ilgili açıklamalarına da değinen İmamoğlu, şunları kaydetti:

“Kanal İstanbul’dan bahsediyorlar ya çıldıracağım Allah’ım. Allah’ım çıldıracağım. Kanal İstanbul’dan bahsediyorlar, memleketin içinden bir kanal geçirdiniz. Paranın nereye aktığını bilmiyoruz. Neymiş? Büyük gemileri, geçirecekmiş. Ben utanç duyuyorum. Bundan mutlu değilim üzülüyorum.”

Kanal İstanbul'a alternatif finansman modeli!

Murat Kurum'dan Kanal İstanbul çıkışı!


Geri Dön