25 / 04 / 2024

Ekşioğlu ve Severler Apartmanı'nda 275 bin TL'ye!

Ekşioğlu ve Severler Apartmanı'nda 275 bin TL'ye!

Firma: Ekşioğlu İnşaat

Proje: Ekşioğlu ve Severler Apartmanı

İki blok 28 daireden meydana gelen Ekşioğlu ve Severler Apartmanı'nda ilk blok Mart 2018'de diğer blok Ağustos 2018'de teslim edilecek..



Ekşioğlu İnşaat , Antalya Kepez Ulus mahallesinde Çallı kavşağında kentsel dönüşüm kapsamında Ekşioğlu ve Severler Apartmanı projesine imza atıyor. Proje iki blok 28 daireden meydana geliyor. 

 

2+1 dairelerden (ofis olarakta kullanılabilir) 5+1 dairelere kadar seçenekler sunulan Ekşioğlu ve Severler Apartmanı'nda ilk blok Mart 2018'de diğer blok Ağustos 2018'de teslim edilecek. Projede daireler 275 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 

 

Ekşioğlu ve Severler Apartmanı nda 275 bin TL ye!

 

Binaların olduğu yerin yakınında alışveriş merkezleri, hastaneler, okullar, ve toplu taşıma (otobüs,tranvay) yer alıyor. Daireler,  doğalgaz kombili, Makine dairesiz sessiz asansörlü, merkezi uydu sistemli, görüntülü diafonlu, pvc ısıcam ve monoblok panjurlu, lake kapılı, granit tezgah, vestiyer,özel tasarım mutfak, asma tavan, spot ve led ışık, 60x60 granit seramik zeminler,alüminyum ve temperli balkon korkulukları, ısı ve ses yalıtım, kısmı kompozit giydirme cephe, cnc bina dışı süsler ve daha sayamayacağımız bir çok özellikle inşaa ediliyor. 


 

Tel:0 242 259 3558

Web: https://eksiogluinsaat.com.tr/eksioglu-severler-apartmanlari

 


projeye sor



Geri Dön