29 / 03 / 2024

Elazığ Arıcak Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

Elazığ Arıcak Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

Elazığ Arıcak'ta inşaatı tamamlanan 10 devlet hastanesi hizmete açıldı. Hastane 10 yatak kapasitesiyle ilçe halkına sağlık hizmeti verecek.



Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde 2017'de inşaatına başlanan ve ilçe tarihinin en büyük sağlık yatırımı olan Arıcak Devlet Hastanesi hizmete açıldı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; hastanenin 10 yatak kapasitesiyle ilçe halkına sağlık hizmeti vereceğinden bahseden İl Sağlık Müdürü  Doç. Dr. Cahit Polat, "Bakanlığımızın sağlıkta dönüşüm programı ve tüm vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden eşit yararlandırılması kapsamında 2017 yılında yapımına başlanan 10 yataklı Arıcak Devlet Hastanemizde mutlu sona ulaşmış bulunmaktayız. Burada ilçe halkıyla birlikte ilk hasta kabulünde beraber olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlk etapta hastanemizde dahiliye, çocuk, diş ve acil sağlık hizmetleri alanında Arıcak başta olmak üzere yöre halkına hizmet verilecektir. Bu hizmetlerimiz yanında yine hastanemizde laboratuvar ve röntgen tetkikleri hizmeti de verilecektir" şeklinde konuştu.


Geri Dön