27 / 04 / 2024

Elazığ Elysium AVM inşaatı tartışmalarında yeni gelişme!

Elazığ Elysium AVM inşaatı tartışmalarında yeni gelişme!

Elazığ'daki Elysium Alışveriş ve Yaşam Kompleksi adı verilen projenin 26 kat şeklinde inşa edilmesi Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un dikkatini çekmiş, çok katlı oluşuna tepki göstermişti.



Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde 6.8 şiddetindeki depreme rağmen, Elazığ İl Özel İdaresi ile AKP Elazığ İl Yöneticisi Mustafa Tetik ve MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver’in ortaklığında Elysium Alışveriş ve Yaşam Kompleksi adı verilen projenin 26 kat şeklinde inşa edilmesi Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un dikkatini çekmiş ve tepki göstermişti. 

Sözcü Gazatesi'nden Evren Demirdaş'ın haberine göre; olaya ilişkin yeni bir gelişme meydana geldi. MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, TETİŞ Yapı isimli şirket ile herhangi bir ticari bağının kalmadığını açıkladı.

Elazığ Elysium AVM inşaatı tartışmalarında yeni gelişme!

“TETİŞ YAPIYLA HERHANGİ BİR TİCARİ BAĞLANTIM KALMADI”

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver'in konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklama şu şekilde:

“İş insanı kimliğiyle farklı firma ve sektörler vasıtası ile faaliyet ve yatırımlarımızın devam ettiği, taahhüt ve ticaret alanında iştigal ettiğimiz kamuoyunun malumu üzeredir. Yine ilimiz kamuoyunu bilgilendirme amacıyla, yaklaşık 10 senedir yönetim kurulu üyesi ve hissedarı olduğum firmalardan birisi olan ve ülkemizin farklı coğrafi bölgelerinde yol, köprü, hastane, toplu konut ve benzeri birçok projenin hayat bulmasına ve binlerce hemşehrimizin istihdamına vesile olan Tetiş Yapı Anonim Şirketi ile bugün itibariyle herhangi bir ticari bağlantımın kalmadığının bilinmesini isterim. Saygılarımla.”

Elazığ'daki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı gündemde!


Geri Dön