23 / 04 / 2024

Elazığ Keban'da hasar alan 2 okul yıkılıyor!

Elazığ Keban'da hasar alan 2 okul yıkılıyor!

Elazığ Sivrice'de meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde hasar alan Kaban İlçesindeki Musa Coşkun Ortaokulu ve Atatürk İmam-Hatip Ortaokulu yıkılacak...



Merkez üssü Sivrice olan Elazığ depreminde Kaban İlçesinde iki okul hasar gördü. Hasar gören Musa Coşkun Ortaokulu ve Atatürk İmam-Hatip Ortaokulu'nun yıkılacağı bildirildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Elazığ'da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde, Keban ilçesinde hasar gören 2 okul yıkılacak.

Elazığ deprimnde Keban ilçesinde hasar gören Musa Coşkun Ortaokulu ve Atatürk İmam-Hatip Ortaokulu binalarının İl Milli Eğitim Müdürlüğü kararıyla yıkımına karar verildi.

Elazığ Keban da hasar alan 2 okul yıkılıyor!

Yıkım kararı verilen okullar, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Keban Belediyesi personelleri tarafından boşaltılıyor.

Musa Coşkun Ortaokulu öğrencileri Fevzi Çakmak İlkokulu, Atatürk İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ise Keban Mesleki ve Teknik Kız Anadolu Lisesi binasında eğitimlerine devam edecek.

Elazığ Keban da hasar alan 2 okul yıkılıyor!

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Emül, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün talimatı doğrultusunda okullarda güvenli bir şekilde boşaltma işlemlerinin başladığını belirtti.

Emül, ikinci dönem için de gerekli tedbirlerin alındığını, öğrencilerin mağduriyet yaşamaması için gerekli özeni gösterdiklerini dile getirdi.

Elazığ’da depremde hasar gören 10 okul yıkılıyor!


Geri Dön