24 / 04 / 2024

Elazığ Meclis Toplantıları'nda imar planları ve tapular konuşulacak!

Elazığ Meclis Toplantıları'nda imar planları ve tapular konuşulacak!

Elazığ İI Genel Meclis Toplantıları kapsamında nazım imar planları, uygulama imar planları ve Merkez ilçesi Hankendi Köyü, Şoseürtü Kuş Tepesi mevkiindeki tapular hakkında görüşülecek...



-Elazığ II Genel Meclis Başkanı makamınca kullanılmak üzere araç alınması ile ilgili konunun görüşülmesi. 

-Merkez ilçe Aşağıdemirtaş köyü sınırları içerisinde bulunan tapunun 121 ada 1 parsel, 123 ada 1 parsel, 122 ada 1 parsel, 125 ada 1 parsel ve 126 ada 1 parselleri üzerinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından şehir plancısına çizdirilen Nazım İmar Plam ile Uygulama İmar Planı'nın görüşülmesi. 

-Merkez ilçe Hankendi köyü Şoseüstü Kuş Tepesi mevkiinde, tapunun 1, 2, 3,4 ve 5 nolu parseller üzerindeki taşınmazların konut alanı kullanımının ticaret alanına dönüştürülmesi konusu ile ilgili olarak İmar ve Bayındırlık Komisyonu tarafından hazırlanan raporun okunarak konunun görüşülmesi. 

-Merkez ilçe Hankendi köyü Şehiryolu mevkiinde, tapunun 2015 nolu parselin konut dışı kentsel çalışma alanı kullanımının ticaret alanına dönüştürülmesi konusu ile ilgili olarak İmar ve Bayındırlık Komisyonu tarafından hazırlanan raporun okunarak konunun görüşülmesi. 

-İl Özel İdareleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmelik çerçevesinde hazırlanan (III) sayılı Dolu Kadro Değişikliği Cet veli'nin görüşülmesi. 

-Merkez ilçe Şeyhhacı köyü sınırları içerisinde İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından şehir plancısına hazırlatılmış 1 adet uygulama imar plam değişikliğinin 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu'nun 10/c maddesi gereğince görüşülmesi. 

-Kovancılar ilçesi Yoncahbayır köyü sınırları içerisinde afetzede yerleşim alam işine yönelik hazırlanan, mevzii imar plammn onaylanması konusu ile ilgili olarak İmar ve Bayındırlık Komisyonu inceleme raporunun okunarak konunun görüşülmesi. 

-Palu ilçesine bağlı Üçdeğirmenler-Ancak grup yolunun incelenmesi ile ilgili olarak Köylere Yönelik Hizmetler Komisyonu tarafından hazırlanan inceleme raporunun okunarak konunun görüşülmesi. 

-Palu ilçesi Akyürek köyü içme suyu tesisinin incelenmesi ile ilgili olarak Köylere Yönelik Hizmetler Komisyonu ile Çevre ve Sağlık Komisyonu tarafından hazırlanan inceleme raporlarının okunarak konunun görüşülmesi. 

-Keban ilçesine bağlı Beydeğirmeni köyü Aşağı Demirli mezrası yolunun yol güzergah değişikliği yapılması konusu ile ilgili olarak Köylere Yönelik Hizmetler Komisyonu tarafından hazırlanan inceleme raporunun okunarak konunun görüşülmesi. 

-Maden ilçesinde bulunan Asım Sürücü Yatılı Bölge Okulu'nun bağlı bulunduğu kanalizasyon şebekesinin incelenmesi ile ilgili olarak Çevre ve Sağlık Komisyonu tarafından hazırlanan inceleme raporunun okunarak konunun görüşülmesi. 

-Palu ilçesinde bulunan Murat ilköğretim Okulu'nda bakım onarım yapılması ile ilgili Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu tarafından hazırlanan raporun okunarak konunun görüşülmesi. 

-2015 yılı İl Özel İdaresi bütçesinden 1 adet araç alımının (T) cetveline, eklenmesi konusu ile ilgili olarak hazırlanan Plan ve Bütçe Komisyonu inceleme raporun okunarak konunun görüşülmesi. 

Elazığ Birlik Haber Gazetesi


Geri Dön