23 / 04 / 2024

Elazığ Zafran Mesire Alanı yaşam merkezi olacak!

Elazığ Zafran Mesire Alanı yaşam merkezi olacak!

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Zafran Mesire Alanı’nın çok önemli bir dinlenme alanı ve yaşam merkezi olacağını söyledi.



Elazığ kamuoyunun etrafındaki yüksek bariyerler nedeniyle içinde ne yapıldığını merak ettiği Zafran Mesire Alanı’nda Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz geçtiğimiz günlerde incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, inceleme esnasında şu açıklamalarda bulundu: “Zafran Mesire Alanı bizim için çok önemlidir. Alanındaki çalışmalarımızı yerinde inceledik. Mesire Alanımız bittiğinde bisiklet yolu ile yürüyüş yolu ile macera yolu ile piknik alanı ile restoranı ile Elâzığ’ımızın çok önemli bir dinlenme alanı ve yaşam merkezi olacak.Bütün bu alanları birlikte incelediğimizde 2016, 2017,2018 yılları Elâzığ’ımızda şantiye belediyeciliğinin yaygın şeklini gördüğümüz yıllar olacak inşallah.”


‘ELAZIĞ’I ÖRNEK KENT YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ’


Yapılan çalışmalar ile Elazığ’ı örnek bir kent yapısına kavuşturmayı umduklarını belirten Yanılmaz, “Bu yıllar içinde bir taraftan yeni mesire alanları, yeni yeşil alanlar, yeni yaşam merkezleri oluştururken, diğer taraftan spor salonu inşaatı ile spor alanında da çalışmalar yapmış oluyoruz. Diğer taraftan ise yollarımızı genişleterek 3 şeritli yeni bulvarlar yapıyoruz ve yine mahallelerimizi birbirine bağlayan yeni yollar yapıyoruz. Elâzığ’ımızın 38 mahallesinde piknik alanları ile yolları ile kaldırımları ile Elâzığ’ımızı örnek bir kent yapma çalışmalarımız devam ediyor. Elâzığ’ımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.


GAZETEMİZDE HABER OLMUŞTU


Böylece daha önce gazetemizde de yer alan ve kamuoyunun uzun bir süredir merakla beklediği bu alana ilişkin Belediye Başkanı Yanılmaz açıklamada bulunmuş oldu. Hatırlanacağı üzere Fırat Gazetesi olarak 1 Temmuz 2016 tarihli yayınımızda Elazığ kamuoyunun bu konuda neler düşündüğünü siz değerli okurlarımız ile paylaşmış, kamuoyunun bu konuda bilgilendirilmesi gerektiğini belirtmiştik. Haberimizde yer alan Zafran Mesire Alanı ile ilgili çalışmalar sonunda başlatıldı. Umarız Belediye Başkanı Yanılmaz’ın bu açıklamaları kamuoyunun kaygı ve merakını gidermiştir.


 


Elazığ Fırat Gazetesi


 


Geri Dön