29 / 03 / 2024

Elazığ'a şehir hastanesi yapılıyor!

Elazığ'a şehir hastanesi yapılıyor!

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Şekerdağ, "Sağlık sektöründe Elazığ sadece bölgeye değil, özel sektör yatırımlarıyla artık komşu ülkelere de hizmet verebilecek bir altyapıya kavuşmuştur" açıklamasında bulundu...




 Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Şekerdağ, "Sağlık sektöründe Elazığ sadece bölgeye değil, özel sektör yatırımlarıyla artık komşu ülkelere de hizmet verebilecek bir altyapıya kavuşmuştur" açıklamasında bulundu.


Şekerdağ, yaptığı yazılı açıklamada, Sağlık Bakanlığı Kamu Özel İşbirliği Şehir Hastaneleri kapsamında, Elazığ'da bin 400 yataklı bir kampüsün oluşturulacağını anımsattı.


Yeni sağlık kompleksinin sağlık alanında zaten bölgenin en önemli ili konumunda bulunan Elazığ’ı bir adım daha öteye taşıyacağını vurgulayan Şekerdağ, şunları kaydetti:


"Sağlık sektöründe Elazığ sadece bölgeye değil, özel sektör yatırımlarıyla artık komşu ülkelere de hizmet verebilecek bir altyapıya kavuşmuştur. Sağlık kompleksinin tamamlanmasıyla önemli bir istihdam da sağlanmış olacaktır. İlimize ve tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bu kompleksin Elazığ’a kazandırılmasında başta sayın Başbakanımız olmak üzere Sağlık Bakanımıza ve tüm emeği geçenlere Elazığ adına teşekkür ediyoruz."


AA


Geri Dön