19 / 04 / 2024

Elektriğe yeni zam kapıda! 332 TL olan fatura 420 TL'yi aşıyor! İşte zamlı faturaların geleceği o tarih...

Elektriğe yeni zam kapıda! 332 TL olan fatura 420 TL'yi aşıyor! İşte zamlı faturaların geleceği o tarih...

Elektrik dağıtım şirketleri, elektrikte yeni bir zam talebiyle Enerji Bakanı'nın kapısını çaldı. Şirketler yüzde 50 zam talep etti ancak anlaşma yüzde 30'da sağlandı. İşte zamlı faturaların geleceği o tarih...



Elektrik dağıtım şirketleri, elektrikte yeni bir zam talebiyle Enerji Bakanı'nın kapısını çaldı. Şirketler yüzde 50 zam talep etti ancak anlaşma yüzde 30'da sağlandı. 

Elektriğe yeni zam kapıda! 332 TL olan fatura 420 TL yi aşıyor! İşte zamlı faturaların geleceği o tarih...

Ankara'da geçtiğimiz Perşembe günü gerçekleştirilen Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) 14'üncü Sektör Değerlendirme Toplantısı öncesinde elektrik dağıtım şirketlerinin patron ve yöneticileri, Enerji Tabii Kaynaklar Fatih Dönmez ile kahvaltıda görüştü. Bu görüşmenin ardından, elektrik fiyatlarına zam geleceği açıklandı. 

Peki elektriğe ne kadar zam gelecek? Elektrik faturalarına ne kadar zam yapılacak? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön