25 / 04 / 2024

Elektrik faturası 140 TL'den fazla gelenler dikkat! O tutarı düşürebilirsiniz...

Elektrik faturası 140 TL'den fazla gelenler dikkat! O tutarı düşürebilirsiniz...

Elektrik faturalarına 2022'de gelen zamlardan sonra maddi durumu yetersiz olan aileler için elektrik faturalarını bir nebzede olsun düşürecek yeni bir yol arayışında. Eğer elektrik faturanızı 140 TL ve üzerinde geliyorsa bunları yapabilirsiniz...



Elektrik fiyatlarında 2022'de gelen yükselişle beraber ekonomik anlamda sıkıntıyla karşılaşan aileler bu faturaları ödemekte de zorluk yaşıyor. Tr Haber'de yer alan habere göre; elektrik faturalarındaki yüksek zamların ardından sosyal medya aracılığıyla şikayette bulunan bazı vatandaşlar için serbest tüketici haklarının olması bu yola başvurmalarına sebep oluyor.

Elektrik faturası 140 TL den fazla gelenler dikkat! O tutarı düşürebilirsiniz...

Eğer ki sizin de elektrik faturanız bu tutarlardan yüksek geliyorsa, uygulayacağınız birkaç yöntemle faturalarınızı düşürebilirsiniz. 

Peki bu yöntemler neler? Elektrik faturaları nasıl düşürülür? İşte ayrıntılar...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön