24 / 04 / 2024

Doğal gaz faturası 200 TL'den fazla geliyorsa dikkat! Faturanızı düşürecek tek şey...

Doğal gaz faturası 200 TL'den fazla geliyorsa dikkat! Faturanızı düşürecek tek şey...

Doğal gaz faturaları son zamanlarda vatandaşların cebini yakmaya başladı. Vatandaşlar doğal gazdan tasarruf etmenin yöntemlerini araştırmaya başladı. 2022 yılıyla birlikte gelen zamlar sonrası doğal gaza yüzde 25 oranında zam geldiği görüldü.



Ülkenin birçok bölgesini etkisi altına alan soğuk hava ve kar yağışı, ısınma süresi uzun olan evlerde yakıt tüketimi arttıkça faturanın maliyetini de artırdı. Siz de doğal gaz faturanızı düşürecek cep dostu önerileri uygulayarak yakıt tasarrufu yapabilirsiniz.

işte doğal gaz tasarrufu için yapılacaklar...

 

 

 

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön