25 / 04 / 2024

Elektrik faturası 200 TL’den fazla gelenlere müjde! Büyük indirim bugün başladı

Elektrik faturası 200 TL’den fazla gelenlere müjde! Büyük indirim bugün başladı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından elektrik faturaları en az 200 TL'nin üzerinde gelen ailelere yönelik indirim çalışmasının yeni ayağı bugün başladı. İşte indirimden faydalanmanız için yapmanız gerekenler...



Dünya genelinde enerji ve gıda fiyatları arttı. Devletler de vatandaşlarını bu artışlardan korumak adına çeşitli çalışmalar yürütüyor. Amerika ve Avrupa'da birçok sosyal yardım desteği devreye konuldu. Türkiye de zaten hali hazırda gerçekleştirdiği yardım desteklerinin gereken miktarını gerekse de ulaştığı aile sayısını artırdı. İşte Türkiye'de yapılan elektrik yardımında bugün yeni bir döneme geçildi. 

TÜM DETAYLAR AKTARILDI

Elektrik faturalarında adı soyadı olanlara önemli açıklama yapılarak yüksek gelen elektrik faturaları için destek verileceği belirtildi. Elektrik faturasını alıp PTT’ye giden vatandaşlara ödeme yapılacağı belirtildi ve elektrik faturası desteği verileceği aktarıldı. Hane başına ödenecek elektrik faturası destek tutarı hakkında da detaylar aktarıldı.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön