24 / 04 / 2024

Elektriklinin en prestijli hali! Mercedes EQE 24 Ekim 2022 fiyat listesi

Elektriklinin en prestijli hali! Mercedes EQE 24 Ekim 2022 fiyat listesi

Mercedes’in elektrikli sersi EQE modeli Türkiye’de 3 farklı paket seçeneğiyle alıcılarını bekliyor. Teknoloji ve zarafetin üst noktası Mercedes EQE modelin bataryası yüzde 10 seviyesinden yaklaşık yüzde 80 seviyesine en iyi oranda 31 dakikada çıkabiliyor.



Küresel etkinliğinin ardından Türkiye listelerine giriş yapan yeni elektrikli model Mercedes EQE, şimdilik kullanıcıları tarafından sadece tek seçenek üzerinden tercih edilebilecek.

AMG donanım seviyesine sahip olan EQE 350+ için Türkiye fiyatı da son liste fiyatlarının güncellenmesinin ardından resmiyet kazandı. Yüzde 60’lık vergi dilimi dahilinde olan bu modelin, vergiler hariç liste fiyatının ise 1.257.256 Türk Lirası olduğunu belirtmeden geçmek doğru olmaz.

Mercedes EQE’nin teknik özellikleri EQE’nin satışa sunulan versiyonunda tek elektrik motorlu ve 90,6 kWh büyüklüğünde bataryanın kombinasyonuyla kullanıcıları bekliyor. Yaklaşık 290 beygir güce ve 530 Nm torka sahip olan bu yeni modelin mevcut batarya paketiyle birlikte 660 kilometreyi bulan menzil kat edebileceğini biliyoruz.

Hızlı şarj desteğinin de standart olduğu Mercedes EQE modelin bataryası yüzde 10 şarj seviyesinden yüzde 80 şarj seviyesine en iyi oranda yaklaşık 31 dakikada getirilebiliyor. Modeli dört tekerlekten çekişli olarak tercih etmek isteyen kullanıcılar için ise ön aksa dahil edilecek olan elektrik motoruyla birlikte bu kombinasyonda satış listelerindeki yerini alacak.


Geri Dön