23 / 04 / 2024

Elinde parası olanlar işte tavsiye! Tamam dolar iyi de bir de bunu duyun

Elinde parası olanlar işte tavsiye! Tamam dolar iyi de bir de bunu duyun

En çok kazandıran yatırım araçları açıklandı. Bu hafta ABD doları yüzde 3,47 değer kazanarak 15,4700 liraya, euro ise yüzde 1,35 artışla 16,0350 liraya yükseldi. Yatırım fonları içinde en çok kazandıran yüzde 0,62 ile "Kıymetli Madenler Fonları ve borçlanma araçları fonları" oldu.



Elinde parası olan vatandaşlar, nereye yatırım yapacağını merak ediyor. Çoğu vatandaşın ilk tercihi elbetteki dolar. Ancak en az dolar kadar kazandıran başka yatırım araçları da var.

ALTIN YİNE GÜVENLİ LİMAN

Kapalıçarşı'da işlem gören 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı bu hafta yüzde 2,33 kayıpla 901,50 liraya, cumhuriyet altınının satış fiyatı da yüzde 2,33 azalışla 6.040 liraya geriledi. Geçen hafta sonu 1.514 lira olan çeyrek altının satış fiyatı da 1.480 liraya çıktı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön