25 / 04 / 2024

Dolar işte tam da bu tarihte yerle bir olacak! Hemen Piyasa Kahini İslam Memiş'in uykuları kaçıran o açıklamasına bakın!

Dolar işte tam da bu tarihte yerle bir olacak! Hemen Piyasa Kahini İslam Memiş'in uykuları kaçıran o açıklamasına bakın!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın ve dolarda yaşanacak flaş gelişmeleri açıkladı. Her dediği çıkan İslam Memiş, doların yerle bir olacağı tarihi açıkladı...



Yaptığı tahminlerle dikkat çeken ve her dediği tek tek çıkan Piyasa Kahini İslam Memiş altın ve döviz piyasaları için çok çarpıcı değerlendirmeler yaptı. 

Dolar işte tam da bu tarihte yerle bir olacak! Hemen Piyasa Kahini İslam Memiş in uykuları kaçıran o açıklamasına bakın!

Peki İslam Memiş dolar kuru ile ilgili neler söyledi? Dolar düşecek mi? Dolar ne zaman düşecek? İşte merak edilen soruların yanıtları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön