25 / 04 / 2024

dolar kurunda son durum

dolar kurunda son durum

Dolar ve Euro'da yükseliş devam ederken,  Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, yatırımcılar için çok önemli uyarılar yaptı. Selçuk Geçer dolar kurunun göreceği seviyeyi de vererek, "19 liraya hazır olun" diye konuştu.

Dolar işte tam da bu tarihte yerle bir olacak! Hemen Piyasa Kahini İslam Memiş'in uykuları kaçıran o açıklamasına bakın!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın ve dolarda yaşanacak flaş gelişmeleri açıkladı. Her dediği çıkan İslam Memiş, doların yerle bir olacağı tarihi açıkladı...

Yastık altında doları olanlar bu habere hemen bir göz atın! Dolar yarın işte bu kadar olacak!

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Pazartesi günü 100 doları geçen dolar endeksi dün de 109,6 seviyesinden işlem gördü. Peki güncel dolar kuru ne kadar? İşte 7 Eylül 2022 dolar kuru...

Yastık altında doları olanlar dikkat! Dolar kurunda son dakika! İşte 5 Haziran 2022 dolar kuru!

Büyük ve küçük ölçekli yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar kurunda son durum merak ediliyor. Peki dolar kurunda son durum ne? Dolar kuru bugün ne kadar? İşte 5 Haziran 2022 dolar kuru...

Dolar kuru değer kaybetmeye devam ediyor! İşte dolarda son durum...

Dolar kuru geçtiğimiz haftalarda Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı harekat sonrasında yükselişe geçti. Zirve sonrasında ise büyük atak yaparak 14,90 seviyelerini geçen dolar kuru yeni günde yüzde 0,02 artarak 14,74 liradan işlem gördü. Peki dolar kurunda son durum nedir?

13 Aralık Çarşamba dolar ne kadar? Bugün dolar güne nasıl başladı! Son dakika dolar/TL kuru!

Dolar/TL kuru son 3 aydır sınırlı yükselişine devam ediyor. Bugün de 29,05 lira ile tarihi rekoruna ulaşan dolar kurunda ibreler yeşile gösteriyor.

ABD enflasyon rakamları sonrası dolar, altın ve euroda son durum!

Piyasalar tarafından merakla beklenen ABD eylül enflasyon rakamları yüzde 0,4 artarak yıllık yüzde 3,7 olarak gerçekleşti. Peki altın, dolar ve euro kurunda son durum ne? Altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Dolar ne oldu? İşte ABD verileri sonrası altın, dolar ve euroda son durum...

Euro yeni haftaya hızlı başladı! Euro/TL bugün ne kadar? 2 Ekim euro kaç lira? Euro kurunda son durum 

Yeni haftanın başlamasıyla döviz kurları da yakından takip edilmeye devam ediliyor. Dolar/TL kuru 27,50 TL'den işlem görürken euroda haftaya hızlı başladı. Peki 2 Ekim Pazartesi euro ne kadar? Euro kurunda son durum.

9 Eylül 2023 Cumartesi dolar ne kadar? Bugün dolar/TL kuru kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı

Dolar/TL sınırlı yükselişini sürdürüyor.  Ekonomide 3 yıllık yol haritası belirlendi. Programa göre, enflasyonun 2026'da tek haneye düşürülmesi hedefleniyor. Bu gelişmelerle birlikte dolar kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki dolar bugün ne kadar?  Güncel dolar/TL alış satış f

Elinde avucunda altın ve dolar olanlar aman dikkat! İslam Memiş 'Beklentim pozitif yönde' diyerek rakam açıkladı!

Altın ve dolar kurunda son dakika gelişmeler haftanın üçüncü işlem gününde de yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. İslam Memiş altın ve dolar yatırımcılarına ''Beklentim pozitif yönde' diyerek rakam açıkladı.

Dolar yatırımcıları kırmızı kodla uyarıldı! Dolar tam bu kadar olacak! Yatırımcılar acil bakın!

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşüşe geçen dolar kuru için, uzman isimden uyarı geldi.  Dolar ne kadar olacak sorusu yanıt buldu. Yatırımcılar acil bakın!

1 doların geleceği seviye resmen belli oldu! Dolar borcu olanlar ne olduğunu şaşıracak! Son dakika dolar kuru

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşüşe geçen döviz kurunun ilerleyen günlerde geleceği seviye resmen belli oldu. Dolar borcu olanlar ne olduğunun şaşıracak.

Elinde dolar olanlar dikkatli olun! Doların yönü belli oldu! Dolarda son dakika gelişmesi

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Dolar kuru ne olur? sorusu üzerine ekonomistlerden açıklama geldi. Doların yönü belli oldu. Bugün dolar ne kadar? Güncel dolar kuru kaç lira? Dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Borsa İstanbul'da ve dolar kurunda bomba rakamlar! Yatırımcılar tek tek açıklanan bu rakamlara göz atın! 

Borsa İstanbul'da ve dolar kurunda yaşanan son dakika gelişmeleri merak ediliyor. İşte son rakamlar...

1 Euro kaç TL? Euro kuru bugün ne kadar oldu? 18 Haziran Euro kurunda son dakika!

1 Euro kaç TL? Euro kuru bugün ne kadar oldu? 18 Haziran Pazar Euro kurunda son dakika...

Gümbür gümbür gelen dolar kurunda son dakika! Doların geleceği en yüksek rakam tek tek açıklandı! Doları olanlar dikkat!

Gümbür gümbür gelen dolar kurunda son dakika... Doların geleceği en yüksek rakam tek tek açıklandı... Doları olanlar aman dikkat...

Dolar TL kurunda son tahmin geldi! İşte 2023 yıl sonunda doların geleceği seviye!

Son günlerin en tartışmalı konularından birisi de Türk Lirası’nın dolara karşı değeri. Bu konuda ekonomistler ve yatırım bankaları birbirinden farklı farklı tahminler paylaşsa da genel olarak dolar TL kurunda önümüzdeki günlerde yukarı giden bir seyir öngörülüyor.

Yatırımcıların merakla beklediği dolar kurunda hareketlilik devam ediyor! 

Dolar kurunda heyecan verici bekleyiş! Önde gelen ekonomistin dolar değerlendirmesi ve tahminleri açıklandı. İşte ayrıntılar...

dolar kurunda son durum Haberi

dolar kurunda son durum

Yaptığı isabetli tahminlerle yatırımcıların dikkatini çeken Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, doların önce 19 TL daha sonra zirve seviyesini açıkladı. Yaptığı açıklamada yatırımcıya "Elinizdekilerden olmayın" diye konuşan Selçuk Geçer, yatırımcıları da uyardı.

Peki her dediği tek tek çıkan Selçuk Geçer dolar kuru ile ilgili neler dedi? Dolar yükselecek mi? Dolar ne zaman 19 TL'ye çıkacak? İşte o açıklamalar...

DOLARI O TARİHTEN SONRA KİMSE TUTAMAYACAK

Karar'ın aktardığı habere göre, yaptığı açıklamada dolar kurunun yükselişine devam edeceğini kaydeden Ekonomist Selçuk Geçer çok önemli bazı açıklamalar da yaptı. Selçuk Geçer dolar kuru ile ilgili yaptığı açıklamada 1-2 saatlik olay olduğunu dile getirerek, doların 1 saatte  30 lirayı görebileceğini de dile getirdi.

Selçuk Geçer dolar kuru ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Hazırlıklı olun." diye konuşarak dolar borcu...