23 / 04 / 2024

Dolar kuru değer kaybetmeye devam ediyor! İşte dolarda son durum...

Dolar kuru değer kaybetmeye devam ediyor! İşte dolarda son durum...

Dolar kuru geçtiğimiz haftalarda Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı harekat sonrasında yükselişe geçti. Zirve sonrasında ise büyük atak yaparak 14,90 seviyelerini geçen dolar kuru yeni günde yüzde 0,02 artarak 14,74 liradan işlem gördü. Peki dolar kurunda son durum nedir?



Milyonların yakından takip ettiği dolar kuru geçtiğimiz haftalarda Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı harekat sonrasında yükselişe geçti. Zirve sonrasında ise büyük atak yaparak 14,90 seviyelerini geçen dolar kuru dün güne 14,85 liradan başlarken 14,66 liradan kapanışı yaptı. Bugün ise güne 14,74 liradan başlayan dolar kuru FED faiz kararı öncesi düşüşe geçti. 

Dolar kuru değer kaybetmeye devam ediyor! İşte dolarda son durum...

Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar kuru geçtiğimiz haftalarda 14,90 seviyelerini geçerek 15 lira sınırına yaklaştı. Bugün ise güne 14,74 liradan başlayan dolar/TL  gün içerisinde düşüşe geçti. Rusya'nın Ukrayna'ya işgal girişiminde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Savaşı durdurmak için masaya oturan Kiev ve Moskova yönetimlerinden olumlu gelişmelerin gelmesi yönündeki beklentiler dolar kurunun yönünü aşağı çevirdi.

Dolar kuru değer kaybetmeye devam ediyor! İşte dolarda son durum...

Geçtiğimiz hafta zirve öncesinde 14.71 liraya çekilen dolar, Zirve sonrasında 14.90 liranın üzerine yükseldi. Bugün ise 14,74 liradan güne başlayan dolarda son durum ne? Dolar/TL kaç lira? İşte son dakika dolar kuru...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön