24 / 04 / 2024

Yastık altında doları olanlar bu habere hemen bir göz atın! Dolar yarın işte bu kadar olacak!

Yastık altında doları olanlar bu habere hemen bir göz atın! Dolar yarın işte bu kadar olacak!

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Pazartesi günü 100 doları geçen dolar endeksi dün de 109,6 seviyesinden işlem gördü. Peki güncel dolar kuru ne kadar? İşte 7 Eylül 2022 dolar kuru...



Yatırımcıların gözdeleri arasında yer alan dolar kurunda son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan Dolar/TL geçtiğimiz hafta ABD  tarım dışı istihdam verileri ile güçlenmeye başladı. Açıklanan resmi rakamlara göre, Pazartesi günü Euro dolar paritesi dün 0,98 seviyesine indi ve Euro dolar paritesi ilk kez 20 yıl aradan sonra bu seviyelere kadar gerilemiş oldu.

Dolar/TL kurunda son zamanlarda yükselişler devam ediyor. Doların ne olacağını merak edenler de konu ile ilgili olarak araştırmalarını sürdürüyor.

Yastık altında doları olanlar bu habere hemen bir göz atın! Dolar yarın işte bu kadar olacak!

DOLAR YARINI BEKLİYOR

Piyasaları heyecanlandıran gelişmeler yaşanmaya devam ederken, merakla Avrupa Merkez Bankası'nın faiz kararı bekleniyor. Söz konusu faiz kararının açıklanması beklenirken euro/dolar paritesi yükselişe geçti.

Avrupa Merkez Bankası enflasyonla mücadele etmek için faiz oranlarını 75 baz artırma kararı vermesi bekleniyor.

Bu karardan sonra yatırımcıların bir başka gözdesi arasında yer alan Euro kurunun güç kazanması beklenirken, dolar kurunun ise daha sakin seyretmesi bekleniyor. 

Dolar kuru için asıl kıyamet 21 Eylül'de kopacak. doların yönü FED faiz kararını açıklaması ile belli olacak.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön