26 / 04 / 2024

Dolar işte tam da bu tarihte yerle bir olacak! Hemen Piyasa Kahini İslam Memiş'in uykuları kaçıran o açıklamasına bakın!

Dolar işte tam da bu tarihte yerle bir olacak! Hemen Piyasa Kahini İslam Memiş'in uykuları kaçıran o açıklamasına bakın!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın ve dolarda yaşanacak flaş gelişmeleri açıkladı. Her dediği çıkan İslam Memiş, doların yerle bir olacağı tarihi açıkladı...



İslam Memiş, yaptığı açıklamalarda doların düşeceği tarihi de açıkladı. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırım aracı olarak son dönemlerde dolara yönelen vatandaşlara kötü haberi resmen verdi. Memiş, eylül ayı sonunda dolarda büyük bir düşüş beklediğini duyurdu.

Dolar işte tam da bu tarihte yerle bir olacak! Hemen Piyasa Kahini İslam Memiş in uykuları kaçıran o açıklamasına bakın!

GRAM ALTIN YIL SONUNDA KAÇ LİRA OLACAK?

Karar'da yer alan habere göre, yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altın fiyatları ile ilgili de değerlendirmeler yapan İslam Memiş, gram altının pozitif sürecinin devam ettiğin kaydetti.

Yaptığı isabetli tahminlerle dikkat çeken İslam Memiş, dolar kurunun gram altının kaderini belirleyeceğini de dile getirerek, gram altın için hala yılsonunda 1400 lira tahmini olduğunu söyledi.

Piyasa kahini olarak bilinen İslam Memiş, Dolar TL kurunda bir çekilme olması durumunda da gram altının bin liranın altına düşebileceğini söyledi. Bunu da Merkez Bankası’nın faiz kararının belirleyeceğini dile getiren ünlü altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, elinde altın ve doları bulunanların biraz daha beklemesi gerektiğini söyledi.

Altın resmen yerle yeksan! 1 gram bile altını olanlar kahroldu! Hemen son dakika 14 Eylül 2022 altın fiyatlarına bakın!

Altında dananın kuyruğu kopuyor! Altın 1 hafta sonra işte tam da bu rakamı görecek! Flaş rakam peş peşe açıklandı!

Altında kıyamet koptu! 1 gram bile altını olanlar bile inanamadı! Hemen 13 Eylül 2022 altın fiyatlarına bakın!

Dolarda kıyamet koptu! Her dediği bir bir çıkan Selçuk Geçer o flaş rakamı açıkladı! Piyasalar işte bu tarihte yanacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön