18 / 04 / 2024

Elit Grand Palas Evleri!

Elit Grand Palas Evleri!

Firma: Delmar Yapı

Proje: Elit Grand Palas

Elit Grand Palas Evleri kapsamında yer alan konutlar stüdyo ve de 1 oda 1 salondan meydana geliyor. Projedeki dairelerin fiyatları ise 188 bin TL'den başlıyor



Elit Grand Palas projesi, Anadolu Yakası içinde Kurtköy Bölgesi'nde yükseliyor.  Elit Grand Palas  Evleri kapsamında toplam 532 konut yer alıyor. 


Elit Grand Palas Evleri projesi, 10 bin 680 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Elit Grand Palas Evleri,  Delmar Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. 


Elit Grand Palas Evleri kapsamında dairelerin alanları 53 metrekareden başlangıç gösteriyor ve de 92 metrekareye kadar yükseliyor. 


Elit Grand Palas Evleri satılık daireleri stüdyo ve de 1 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Elit Grand Palas Evleri projesinde toplam yatırım bedeli 130 milyon TL olarak belirlendi. 


 Elit Grand Palas Evleri!


Elit Grand Palas Evleri satış fiyatları 188 bin TL'den başlıyor. Elit Grand Palas Evleri teslim tarihi 2014 Aralık olarak belirlendi. 


Elit Grand Palas Evleri kapsamında bloklar 9 katlı tasarlandı. Projede buhar odası, sauna, oyun alanları, otopark, fitness center ve spor alanları bulunuyor. 


Elit Grand Palas Evleri ulaşım:

Sabiha Gökçen Havaalanı Karşısı, Osmanlı Bulvarı, No: 13Yenişehir, Kurtköy İSTANBUL


Elit Grand Palas Evleri iletişim

Telefon: (0216) 482 70 70

Web Adresi: www.elitgrandpalas.com


projeye sor



Geri Dön