29 / 03 / 2024

Elit Royal Residence ısı yalıtımı farkını ortaya koyuyor!

Elit Royal Residence ısı yalıtımı farkını ortaya koyuyor!

Ankara'nın yüksek konumda olması nedeniyle en soğuk bölgelerinden Beytepe'de hayata geçirilen Elit Royal Residence da fark yaratan ısı yalıtımı sayesinde sakinlerine adeta bahar havası yaşatıyor...



Hava sıcaklıkları düşmeye devam ederken, yalıtımının önemi mantolama yapılan evlerde daha iyi anlaşılıyor. Ankara'nın yüksek konumda olması nedeniyle en soğuk bölgelerinden Beytepe'de hayata geçirilen Elit Royal Residence da fark yaratan ısı yalıtımı sayesinde sakinlerine adeta bahar havası yaşatıyor.


Başkent'in en nezih bölgelerinden Beytepe'de Alman teknolojisini Türk işçiliğiyle harmanlayarak inşa edilen Elit Royal Residence projesinde yaşamın başladığını kaydeden Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, ısı yalıtımının önemini çok iyi bildikleri için henüz proje aşamasında mantolama için titiz araştırma yaptıklarını belirtti. 

Yıldızhan,  Ankara  için belirlenen mantolama sınırının 4 santimetre olduğunu ifade ederek, "Elit Royal Residence'da 6 santimetrelik taş yünü mantolama kalınlığına ek olarak 20 santimetrelik gaz beton ile dış duvarları yaparak ekstra yalıtım sağladık. Özellikle sert kış şartlarının yaşandığı şehirlerde mantolamaya ayrı önem vermek gerekiyor. Isı yalıtımında sınırları zorlayarak normalde 4 santimetre olan mantolama sınırını neredeyse 2 katına çektiğimiz Elit Royal Residence'da yaşama başlayanlar yalıtımdaki kaliteyi birebir yaşayarak öğreniyor" dedi. 

Elit Royal Residence'daki mantolama sayesinde maddi anlamda da ciddi tasarruf sağlandığına dikkati çeken Yıldızhan, şunları söyledi: "Kış şartları Beytepe'de şimdiden güçleşmeye başladı. Bölge merkezdeki yerleşim bölgelerine göre biraz daha soğuk. 

Fakat özenli mantolamamız sayesinde kışın sert şartlarında bile Elit Royal sakinleri çok fazla para ödemeden sıcacık evlerinde yaşam sürecek." 


Ankara 24 Saat


Geri Dön