26 / 04 / 2024

Elit Yaşam Konakları ile oksijen deposu bir yaşam!

Elit Yaşam Konakları ile oksijen deposu bir yaşam!

Kurtköy'ün seçkin projeleri arasında yer alan Elit Yaşam Konakları'nda sınırlı sayıda kalan konutlarda yeni sahiplerine kavuşmak için gün sayıyor



Kurtköy'ün seçkin projeleri arasında yer alan Elit Yaşam Konakları'nda sınırlı sayıda kalan konutlarda yeni sahiplerine kavuşmak için gün sayıyor. Delmar Yapı tarafından Kurtköy'ün merkezinde inşa edilen, 68 metrekareden 224 metrekareye kadar değişen daire ve villa çeşitleriyle birçok seçenek sunan Elit Yaşam Konakları, şehrin içinde ama kalabalıktan uzak konumuyla, sakinlerine dört mevsim boyunca huzur ve mutluluk telkin ediyor.  

Elit Yaşam Konakları'nın sakinleri, yüzde 81'i yeşil alana ayrılan ve Aydos Ormanı 'na komşu olmanın ayrıcalığından yararlanarak oksijen deposu bir hayatı paylaşıyor.   Yeşillikler içindeki sosyal alanları, spor tesisleri ve komşulu ilişkileriyle Elit Yaşam Konakları, sakinlerine ve misafirlerine   dingin bir hayat vaat ediyor.

çiçek ve yeşil alan dostu
 Aydos Ormanı   ile   Kardelen Korusu komşuluğunda doğal   bir parkura sahip olan proje, genel   açık park ve dinlenme alanları   ile dikkat çekiyor. Peyzaj   tasarımı   büyük bir titizlikle yerine getirilen projede   bahçeler ,   yürüyüş   yollarının çiçekler arasında yer alması gibi bir takım doğa dostu özellikler yer alıyor.

Açık   ve kapalı havuzu, çocukların unutulmadığı çocuk   yüzme havuzu   ile aile konseptinde bir yaşam planladıklarını dile getiren   Elit Yaşam Konakları   yetkilileri, doğal dinlenme alanları dışında da sportif alanlarda iddialı olduklarını dile getiriyorlar. Site içinde her konuta ayrılan özel otopark   alanları ise   Elit Yaşam Konakları 'nın tercih edilme oranını yükseltiyor.

0216 482 70 70

www.elityasamkonaklari.com


Geri Dön