20 / 04 / 2024

Elitcity Atakent metrekaresi 2 bin TL'ye!

Elitcity Atakent metrekaresi 2 bin TL'ye!

Sua İnşaat/Emlak GYO Hasılat Paylaşımı Projesi olan, Elit city Atakent'in Yönetim Kurulu Üyesi .N.Kaya, Elitcity Atakent'in emsallerine göre, çok daha fazla prim avantajları olacağını ,m ² fiyatlarının, 2000-2500 TL den başlayacağını açıkladı



Bu kaliteyle bu fiyatları sunmakla, özel bir iddia taşıdıklarını belirten, Kaya, Kapalı Otopark, detaylı Sosyal Donatılar, spor alanları,24 saat Güvenlik, kolay ulaşım, yüksek kalite, Yeşilköy Havalimanına yakınlık, en önemlisi belki de bu bölgede güneş ve yön hesabı yapılarak tasarlanmış tek proje olduğunu belirtti.

Bölgedeki konut üretimi yapmış firmaların tünel kalıp   proje yapmalarından dolayı, bu yapım sisteminin de belli bir kat aralığında rantabl olmasının yanında, tasarımda da kısıtlılık ve araziyi verimli kullanmayı engelleyen sonuçlara neden olduğunu açıklayan N.Kaya, bu nedenle özenli bir tasarım ve kalite için çok profesyonel Gruplarla çalıştıklarını ve Mimari, Statik, İç mimari ve Peyzaj da iddialı ekiplerle çalıştıklarını, ayrıca bu projede bölgeyi iyi analiz edip 3 ayrı danışmanla projeyi ruhsat aşamasına getirdiklerini açıkladı.

Yaklaşık 10 gün içinde inşaata başlamayı umduklarını belirten N.Kaya,inşaatın depreme dayanıklı konvansiyonel inşaat sistemiyle gerçekleşeceğini,son deprem yönetmeliği ve uluslararası standartlar göz önüne alınarak projelerin hazırlandığını,arazinin zemin etüdü konusuna büyük hassasiyet gösterdiklerini belirtti.

Elit City"de ki yaklaşım; küçük metrajlı ,tünel kalıp,ve araziye serpiştirilmiş, yüksek ticari beklentilere dayalı   yoğun yapılaşma oluşturmak yerine güneş , yön hesabı yapılmış   daha geniş,ferah, daha nitelikli,dikeyde yapılanmanın yanında az katlı yapı seçeneğine de cevap veren ama bir residensce konforuna da sahip sosyal donatısı daha özenli ve nitelikli olan, yeşil oranı yüksek ve   bölgedeki yaşlı ve çocuk hesabı en üst düzeyde düşünülmüş ender projelerden birisi olmasıdır.

Bunun yanı sıra ortak mahallerde kesintisiz enerji, interkom ve merkezi bir güvenlik kontrolü, kapalı otoparklar, tüm dairelere depoları ve ticari alan ihtiyaçları,çok özel peyzaj bakımı, çok cüzi bir bedelle hizmete sunulması hedefleniyor.9 adet kiralanabilir alan, site yönetimine bırakılarak   çok özel konforlardan,küçük bedellerle istifade edilebilecek.Bunun yanı sıra günlük alışveriş ve market ihtiyacı da site içine girmeden aynı parselde karşılanıyor.

Konutların, planlamalarına gelince,Mimari tasarım,Sn. Mim.Adnan Kazmaoğlu ve ekibi tarafından hazırlanmış olup incelendiğinde,dairelerin beklenenden çok daha ferah ve geniş planlamaklar oldukları,2+1 ve 3+ 1 dairelerde   mutfaklarda çift tezgahlı mutfakların yanı sıra   kış bahçesi şeklinde   yemek/kahvaltı alanları bulunduğu, dönem projelerin aksine 1+1"lerimizin sayısı az ve emsal projelerden metraj ve planlama olarak çok daha rahat ve ferah tasarımlar olduğu görülecektir. Bunun yanı sıra,3+1 dairelerimizde bir oda büyüklüğünde soyunma alanları ve çok özel ebeveyn banyoları tasarlanmıştır.İç mimari çalışmalarımızı da,Mim.Elif Kınıkoğlu ve Ekibi çalıştılar.

Güneş ve yön hesabı dikkate alınarak yapılan vaziyet planları ve cepheler, blokların hiçbiri diğerinin üzerine gölge düşürmeyecek şekilde site yaşamına sürekli bir ayrıcalık sağlayacaktır.Ayrıca dış cephe ve iç mekan ıslak zeminler 1.sınıf porselen seramik kaplanacaktır.Bu husus alıcılara kirlenmeyen,bakım istemeyen,estetik ve modern , alım satım ,kiralama kabiliyetini daha da yükselten önemli bir avantaj sağlayacaktır.Peyzaj Tasarımı Trafo Mimarlık tarafından çalışılmış olup,arazideki   kütlelerin doğru yerleştirilmelerinden dolayı çok keyifli ve daha fonksiyonel, daha nitelikli bir çalışma ortamı bulduklarını belirtmişlerdir.

Peyzaj planlamasında,ortak yaşam alanları ve genel konsept tasarımında; yetişkin ,genç ve çocuk oranları özenle dikkate alınmıştır.

Bunlar şimdilik sizlerle tanışma aşamasında  Elit City Sitesinin kendine özgü tanımlanabilecek genel özelliklerdir. Bulunduğu çevre ve konumda diğer projelere göre uygulamalarının her aşamasında kalite farkı ile bu bölgede adından söz ettirecek, nüfus açısından da butik olacak, daha özenli, daha nitelikli, ulaşımı kolay, manzara avantajları ve özel tasarımcıların elinden çıkmış bu projede yer almak isteyenler, erken tanışmanın ayrıcalıklarını, avantajlarını görenler ve bu fırsatı yakalayanlar bir yaşam boyu tercihlerini de yapmış olacaklardır.

0216 499 34 02

www.elitelife.com.tr

[email protected]


Geri Dön