26 / 04 / 2024

Elite Concept Fikirtepe'de 1+1 daireler 586 bin TL!

Elite Concept Fikirtepe'de 1+1 daireler 586 bin TL!

Şua İnşaat imzası ile hayata geçirilen elite concept projesinde 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. Projedeki 1+1 daireler kısa sürede kiraya verilebilmesi nedeniyle en cazip konut yatırımı seçeneği olarak öne çıkıyor



Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirilen Elite Concept projesi Şua İnşaat imzası ile yükseliyor. Projedeki 1 oda 1 salon  daireler 65 ile 87 metrekare arasında değişiyor. 1+1 daireler diğer konut tiplerine göre alım gücünün daha yüksek olması ve kısa sürede kiraya verilebilmesi nedeniyle en cazip konut yatırımı seçeneği olarak öne çıkıyor. Projedeki 1 oda 1 salon daireler, yatırımcısına kısa vadede yüksek kazanç vadediyor. 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 586 bin TL’den başlıyor.

1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tiplerinin yer aldığı elite Concept projesi 3 blok olarak yükseliyor. Bloklar 24 katlı olarak tasarlandı. Proje 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından oluşuyor. Projede teslimler Temmuz 2018’de başlıyor.

Projenin sosyal yaşam alanlarında kapalı havuz, sauna, buhar odası, fitness center, cafe, süs havuzları, koşu ve yürüyüş parkurları, çarşı otoparkı ve kapalı otopark yer alıyor. 

1+1 daireleri kimler tercih ediyor?

1+1 daireleri özellikle yalnız yaşayanlar, yeni evlenmiş çiftler, yabancı iş insanları ve çalışanlar ile üniversite öğrencileri tercih ediyor. Ekonomik bir yaşam sunan 1+1 daireler, tayin nedeniyle belli sürelerde şehir değiştirmek durumunda olan memurlar tarafından da yoğun ilgi görüyor. 


Web: http://eliteconcept.com.tr/tr/frontpage


Geri Dön