25 / 04 / 2024

Elite Concept ödeme koşulları!

Elite Concept ödeme koşulları!

Firma: Şua İnşaat

Proje: Elite Concept

Elite Concept ödeme koşulları haberimizde yer alıyor. Proje 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından meydana geliyor. 



Elite Concept projesinde 24 katlı 3 blokta 1+1’den 4+1’e kadar çeşitli büyüklük ve özellikte 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanları bulunuyor.


İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçirilen projede teslimler hemen yapılıyor. Hemen tapusu verilebilen projede satış süreci devam ediyor. 

Elite Concept ödeme koşulları!

Elite Concept ödeme koşullarına göre projede 48 ay faiz imkanı sağlanıyor. Kişiye özel ödeme imkanı sağlanan projede yüzde 10 indirim uygulanıyor. 


Şua İnşaat tarafından yükselen  Elite Concept  projesi E-5 karayoluna 1 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika, Bağdat Caddesi’ne 6 dakika,  Kadıköy vapur iskelesine, Moda sahiline ve Kalamış Marina’ya 10 dakika uzaklıkta yer alıyor. Proje ayrıca metro ve metrobüsün yanı başında olmasıyla dikkat çekiyor. 

 
Birçok sosyal alana sahip projede süs havuzları, kapalı havuz, fitness center, cafe, koşu ve yürüyüş parkurları, çarşı otoparkı, sauna, buhar odası, kapalı otopark mevcut. 


  


Elite Concept satış ofisi
Tel: 444 9 782
Web: http://www.eliteconcept.com.tr/tr/frontpage / www.suainsaat.com.tr


projeye sor



Geri Dön