25 / 04 / 2024

Elite Side satılık!

Elite Side satılık!

Firma: Şua İnşaat

Proje: Elite City

Elite Side satılık daire fiyatları 1 oda 1 salon tipindeki daireler için 255 bin TL'den başlayarak satılıyor. Elite Side projesinde yer alan daireler için banka kredisi kullanılabiliyor ancak öncelikle yüzde 25 peşinat ödeniyor...





2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon dubleks ve 5 oda 1 salon penthouse daire tiplerinin yer aldığı  Elite Side Evleri  25 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor.  Şua İnşaat  tarafından yaşama geçirilen  Elite Side projesinde bulunan dairelerin satışları devam ediyor. Elite Side Evleri 7 blok halinde yükseliyor. 


Toplam 400 adet konutun yer aldığı Elite Side satılık daire fiyatları haberimizin devamında yer alıyor. 1 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde ev satışlarının tamamlandığı Elite Side projesinde banka kredisi kullanarak daire alınabiliyor. 


Elite Side satılık!


Projede ayrıca en az yüzde 50 peşinat ödendiğinde, 30 ay faizsiz bir şekilde taksit imkanı da bulunuyor. Elite Side satılık daire fiyatları ayrıntıları şöyle: 


Elite Side satılık daire fiyatları: 


Elite Side satılık daire fiyatları 2+1 daireler için 255 bin liradan başlangıç gösteriyor. Elite Side projesinin dairelerinde alan büyüklüğü 85 metrekare ile 242 metrekare arasında değişiyor.  


Elite Side satılık!


Elite Side ne zaman teslim edilecek? 

Elite Side projesindeki daireler 2013 yılının Kasım ayında teslim edilecek.



Telefon: 0216 390 91 92

Web Adresi: www.eliteside.com.tr

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön