26 / 04 / 2024

Elon Musk'tan Cumrocket Coin atağı!

Elon Musk'tan Cumrocket Coin atağı!

Tesla'nın CEO'su Elon Musk, kripto para borsasına yön vermeye devam ediyor. Musk şimdi de NFT piyasasında yer alan  Cumrocket Coin'in yükseltecek açıklamalarda bulundu.



Yaptığı açıklamalarda kripto para borsasında spekülasyonlara neden olan iş insanı Elon Musk'tan yeni bir açıklama daha geldi. Hürriyet'te yer alan habere göre; ünlü hacker grubu Anonymous twwetleri nedeniyle Elon Musk'ı tehdit eden bir video paylaştı. 

Emojiyle paylaşım yapıyor

Musk son olarak NTF piyasasının kripto parası olan Cumrocket Coin için emojiyle paylaşımda bulundu. "Aya çıkacak" şeklinde imasının yer aldığı bu paylaşım sonrasında Cumrocket Coin'in değeri 0.28 dolara çıktı. Kısa zaman içerisinde yüzde 366 değer kazan Cumrocket Coin şu anda 0.1152 dolardan işlem görüyor. Cumrocket Coin piyasa değeri de 30 milyon dolar.

Bitcoin değer kaybetti

64 bin dolardan 29 bin dolara kadar düşen ve yüzde 50'den fazla değer kaybeden  Bitcoin toparlanmaya çalışırken Musk'ın tweetinin ardından 35 bin 407 dolara kadar geriledi. 

Elon Musk tan Cumrocket Coin atağı!

Anonymous'tan mesaj

Ünlü hacker grubu Anonymous, Elon Musk'a yönelik olarak "Odadaki en zeki kişi olduğunu düşünebilirsin, ama şimdi eşini buldun. Biz Anonymous! Biz lejyonuz. Bizi bekleyin” şeklinde paylaşımda bulundu.

Musk da buna cevap olarak “Nefret ettiğiniz şeyi öldürmeyin, sevdiğinizi koruyun” paylaşımını yaptı. 

Elon Musk'a 'Bitcoin' eleştirisi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön