26 / 04 / 2024

Ema Turkey Dragos Park Plaza'ya taşındı!

Ema Turkey Dragos Park Plaza'ya taşındı!

1990 yılından itibaren yüksek teknoloji ile tecrübeli kadrosuyla çalışmalarına tam gaz devam eden Ema Turkey, Dragos Park Plaza'ya taşındı.




"Her işin temelinde biz varız" sloganıyla basına tanıtılan EMA; temel araştırma ve zemin etüdleri, geoteknik projeler, maden ve su arama projeleri, çevre koruma projeleri, kentsel dönüşüm ve deprem projeleri, deprem güvenliği projeleri ve ulaşım projelerine hizmet vermeye devam ediyor.  Ema Turkey  Dragos Park Plaza'ya taşındı. Firma müşterine buradan hizmet vermeye devam edecek. 

 

Genel Müdür Kadem Ekşi "Firmamız proje, müşavirlik, mühendislik, inşaat ve yeraltı araştırmaları ile ilgili her türlü problemin çözümünde jeofizik, jeolojik ve geoteknik yöntemlerle zemin etüdü ve sondaj projelerinde 1990 yılından itibaren yüksek teknoloji ile kaliteli hizmete tecrübeli kadrosuyla devam etmektedir. Geçmişten bugüne kadar birlikte olduğumuz, oluşumumuza katkılarını esirgememiş, bize güven duymuş tüm dostlarımıza, yapı sahibi, mimar, mühendis ve teknik insanlarımıza, ilgili kuruluşlara minnettarlığımızı sunar, teşekkür ederiz." dedi. 

 

Ema Turkey Dragos Park Plaza ya taşındı!


Ekşioğlu Mim. Müh. İnş. ve Tic. Ltd. Şti. adres: Cevizli Mah. Hızır Reis Sk. Dragospark Plaza No 10 Daire 27- 28  34846 Maltepe- İstanbul

 

Tel: 0216 442 19 53 
Web: ematurkey.com


Geri Dön