26 / 04 / 2024

Emekli maaşında yeni zam yolda! Herkesin gözü yeni rakama çevrildi. İşte en düşük emekli maaşı...

Emekli maaşında yeni zam yolda! Herkesin gözü yeni rakama çevrildi. İşte en düşük emekli maaşı...

Peki, en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? 1 Ocak 2023 emekli maaşı ne kadar olacak? İşte emekli maaşında son dakika...



6 AYLIK ENFLASYONA GÖRE BELİRLENECEK!

Emekli zammı ocak ve temmuz aylarında 6 aylık enflasyon rakamlarına göre belirlendiğine dikkat çekilirken SSK ve Bağ-Kur emeklileri, ocak ayında Temmuz-Aralık dönemindeki 6 aylık enflasyon oranı kadar, temmuz ayında ise Ocak-Haziran dönemindeki 6 aylık enflasyon rakamları kadar zam aldığı vurgulandı. Bu doğrultuda bu Ocak’ta ikinci 6 aylık enflasyon oranına göre maaşlara zam yapılacağı söylendi.

Emekli maaşında yeni zam yolda! Herkesin gözü yeni rakama çevrildi. İşte en düşük emekli maaşı...

Haziran ayında gerçekleşen zam sonrasında; Temmuz ayının Haziran ayına göre ve Ağustos ayının Temmuz ayına göre enflasyon farkları toplandığında enflasyondaki 3,83 artış TÜİK tarafından tespit edilmiş oldu. Bununla beraber kalan 4 ayın bir önceki aylara göre enflasyon farklarının da toplanıp 3.83’e eklenmesiyle 6 aylık enflasyon farkı belli olmuş olacağı paylaşıldı. 4 aylık enflasyon oranlarının açıklanması ile birlikte bir fark ortaya çıkacak ve bu fark kapsamında zam yapılacağı bildirildi.

 Emekli maaşında yeni zam yolda! Herkesin gözü yeni rakama çevrildi. İşte en düşük emekli maaşı...

YÜZDE 15 ORANINDA ZAM!

2022 senesi ilk 6 aylık enflasyon farkına göre memura 41,69 ve emekliye yüzde 42,35'lük zam uygulandığı paylaşılarak gerçekleşecek olan enflasyonun yüzde 15 oranında gerçekleşmesi halinde memurların en az yüzde 15’lik zam almasının kuvvetle muhtemel olduğuna işaret edildi.

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 4 BİN 25 TL!

2022 senesi ilk 6 aylık enflasyon farkına göre memura 41,69 ve emekliye yüzde 42,35 oranında zam yapıldığının altı çiziliyor. Gerçekleşecek olan enflasyonun yüzde 15 oranında olması durumunda memurların en az yüzde 15’lik zam alacağı tahmin edilirken yüzde 15 oranındaki enflasyon farkı ile en düşük emekli maaşının 3 bin 500 TL’den 4.025 TL’ye yükselmesinin öngörüldüğü belirtildi.

Dolar bir hafta sonra bu kadar olacak! Analistler teker teker açıkladı! Hemen bakın, sonra pişman olmayın!
Altının rotası belli oldu! Analistler teker teker kıyamet senaryosunu paylaştı! Koşun bakın, çok önemli!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön