26 / 04 / 2024

Emekli olmaya hak kazanan EYT’liler dikkat! SGK’dan önemli uyarı geldi!

Emekli olmaya hak kazanan EYT’liler dikkat! SGK’dan önemli uyarı geldi!

Sabahın erken saatlerinde büyük bir sevinçle, SGK müdürlüklerinde işlem için sıraya giren ya da e-devlet kapısından başvuru yapmak için mesai harcayan EYT'liler için SKK’dan çok önemli bir uyarı geldi.



EYT’liler, Beştepe’de dün akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan karar sonrası bu sabahın çok erken saatlerinde büyük bir sevinçle, SGK müdürlüklerinde işlem için sıraya girerken, bazıları ise e-devlet kapısından başvuru yapmak için mesai harcıyor. Ancak tüm bunlar yaşanırken, EYT’lilere SKK’dan çok önemli bir uyarı geldi.

EYT’ haberinin ardından, emeklilik hakkından faydalanmak isteyen vatandaşların adeta akınına uğrayan Sosyal Güvenlik Kurumu (SKG)’dan çok önemli bir uyarı geldi.

Dün akşam, Beştepe’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın EYT’liler için yaptığı açıklamadan sonra, emeklilik işlemlerini yaptırmak için yüzbinlerce EYT’li SGK müdürlüklerinde kuyruk oluşturmaya başladı.

Sabahın erken saatlerinden itibaren müdürlük binaları önünde uzun kuyruklar oluşturan EYT’lilerin bazıları form alıp, dilekçe verirken, onbinlerce kişi ise halen sıra bekliyor.

 Emekli olmaya hak kazanan EYT’liler dikkat! SGK’dan önemli uyarı geldi!

SGK’DAN ÖNEMLİ DUYURU

İşte sevinç içerisinde işlem yaptırmayı bekleyen yüzbinlerce EYT’li için SGK önemli bir uyarıda bulunarak, şimdilik bu işlemlerin yapılmasının mümkün olmadığını açıkladı.

SGK açıklamasında, EYT düzenlemesiyle ilgili binlerce vatandaşın doğrudan veya e-Devlet üzerinden aylık bağlamak için başvurduğu hatırlatılarak, ancak bu henüz aylık bağlama işlemi yapılmasının mümkün olamayacağı duyuruldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön