20 / 04 / 2024

Emekli promosyonları alev alev! Kuveyt Türk de devreye girdi! Emekliye 6 bin TL... 

Emekli promosyonları alev alev! Kuveyt Türk de devreye girdi! Emekliye 6 bin TL... 

Emekli promosyon yarışında geçtiğimiz ay durgun geçerken, Aralık ayıyla birlikte bankalar yeniden atağa geçti. Bankalar ödeyecekleri promosyona ilişkin detayları tek tek açıklamaya başladı.  Kuveyt Türk de 6 bin TL’ye varan promosyon ödemesi yapacağını duyurdu.



Emekli maaşlarıyla ilgili bir son dakika duyurusu geldi. Özel bankalar arasında devam eden promosyon yarışına Kuveyt Türk'te dahil oldu. Banka internet sitesinden yaptığı açıklamada yeni promosyon ödemesinin 31 Aralık tarihine kadar yatırılacağını ve başvuruların bu tarihe kadar yapılması gerektiği duyurdu.

Bankaların promosyon yarışı Aralık ayında da devam ediyor. Kuveyt Türk promosyon rakamını güncelleyerek "yarışta ben de varım" dedi. Maaşa göre promosyon ödemesine devam edecek olan banka emeklilere 6 bin TL’ye varan promosyon ödemesi yapacağını belirtti.


İşte Kuveyt Türk'ten yapılan duyurunun detayları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön