27 / 04 / 2024

Emekli promosyonu alacaklar dikkat! İş Bankası açıkladı

 Emekli promosyonu alacaklar dikkat! İş Bankası açıkladı

Emekli promosyonlarında artık sona gelinirken, yeni dönemde promosyonların daha da yükseltilebileceği ifade ediliyor. İş Bankası da kendi emekli promosyonunun detaylarını açıkladı. İşte o detaylar...



Türkiye'de emekli promosyonu konusunda ciddi bir yarış yaşandı. Maaşlarını taşıyan vatandaşlar taşıdı ancak taşımayan vatandaşlar hala yerinde durup bankalar tarafından yapılacak açıklamaları bekliyorlar. İş Bankası'ndan da emekli promosyonu konusunda bir açıklama yapıldı. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön