24 / 04 / 2024

Yeni

Yeni

Ayçiçek yağının fiyatının ciddi oranda artması, vatandaşları hayli zorlamıştı. Ayçiçekle igili yeni bir haber geldi. İşte detaylar...

Audi RS7 Sportback güncel fiyatı nedir? Audi RS7 Sportback 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Audi RS 7’nin çarpıcı tasarımı, her yönden insanı etkilemekten çekinmiyor. Vahşi tasarımı ile göze çarpan Audi RS 7, sahip olduğu donanımla olağanüstü performansın gözle görünen ifadesidir. Geniş renk yelpazesi da sizi seçimlerinizde özgür bırakır. İşte Audi RS 7 1 Ekim 2022 fiyat listesi…

Emekli promosyonu alacaklar dikkat! İş Bankası açıkladı

Emekli promosyonlarında artık sona gelinirken, yeni dönemde promosyonların daha da yükseltilebileceği ifade ediliyor. İş Bankası da kendi emekli promosyonunun detaylarını açıkladı. İşte o detaylar...

Temizlik yapmayı sevdiren süpürge! Yeni Electrolux 800 Serisi Şarjlı Süpürge 8 Eylül 2022 fiyat listesi..

Tüm evinizi tek seferde temizleyin veya ara sıra oluşan dağınıklığı en ince ayrıntısına kadar inanılmaz bir titizlikle temizlemek istemez misiniz? Bugünün yaşam şekli için tasarlanmış güçlü ve uyarlanabilir şarjlı süpürgeyi keşfedin. Işte 8 Eylül 2022 fiyat listesi..

Toz mu? O da ne! Dyson V15 Detect Absolute kablosuz süpürge ile evde toza son! 25 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Dyson V15 Detect Absolute kablosuz süpürge ile yepyeni bir temizlik deneyimine hazır mısınız?Kablosuz süpürgeye devrim atlatan Dyson ‘ın V15 Detect Absolute modeli 25 Ağustos 2022 fiyat listesi. İşte detaylar..

Yeni Polo can yakıyor! Geleceğin teknolojisi yeni Polo Life 25 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Volkswagen’in alışıl olduğumuz üretim kalitesi ve sağlamlığıyla Yeni Polo, her anlamda kendini geliştirmiş haliyle karşınızda. Yarı Otonom Sürüş Asistanı, IQ.LIGHT– LED Matrix farlar ve “Travel Assist”  gibi premium donanımlarla Polo 23 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Analistlerden flaş dolar tahmini! Tarih verdiler: Hemen bakıp buna göre hareket edin

Yıl sonunun yaklaşmasıyla birlikte analistler tarafından dolarla ilgili yapılan tahminlerin sayısı da artmaya başladı. Analistlerden yıl sonu dolar rakamlarına ilişkin dikkat çeken bir tahmin geldi. İşte analistlerin dolarda aralık ayı için işaret ettiği rakam.

Tuzla Devlet Hastanesi 2015'in sonunda hizmete açılacak!

TOKİ'nin inşa edeceği 400 yataklı Tuzla Devlet Hastanesi 2015 yılının sonlarında hizmete açılacak. Tuzla Aydınlı'da yükselecek olan hastane 72 milyon 278 bin TL proje bedeline sahip...

Regnum'un yeni projeleri görücüye çıktı

Regnum, Türkiye, İngiltere ve Bulgaristan'daki yeni projelerini dünyanın en önemli gayrimenkul fuarı olarak kabul edilen MIPIM 2009'da, katılımcıların beğenisine sundu.

Halkbank 25 yeni şube açacak

Bu yıl 11 yeni şube açtıklarını söyleyen Halkbank Genel Müdürü Hüseyin Aydın, asgari 25 şube daha açmayı planladıklarını aktardı.

Velux'ten yeni uzaktan kumandalı çatı penceresi

Velux tüm elektrik aksamı üzerinde bulunan uzaktan kumandalı çatı penceresi INTEGRA®'nın yeni nesil geliştirilmiş modelini piyasaya sürdü.

Tekirdağ'a yeni kent merkezi projesi

Tekirdağ Belediye Başkanı Ahmet Aygün, şehrin en önemli projesi olan yeni kent merkezi projesi için 6 bin dönüm alanda düzenleme yapacaklarını söyledi.

Domino's 30 yeni şube açacak

Domino's Pizza, 2009'da 30 yeni şube daha açarak 136 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Filli Boya'dan yeni duvar kaplama sistemi

Filli Boya, Capaver Cam Tekstili Duvar Kaplama Sistemi" ile Türkiye'ye hem yeni bir dekorasyon anlayışı getiriyor.

Malatya'nın kentsel dönüşümüne yeni komisyon

Malatya'da Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni bir komisyon oluşturuldu.

Beşikçiler'e yeni plaza

1983 yılında kurulan Beşikçiler Otomotiv, bayiliğini yaptığı DFM, Proton ve GAZ markaları ile E-5 Gülsuyu kavşağındaki yeni binasında hizmete başladı.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Yeni Haberi

Yeni

Türkiye'de vatandaşların en fazla kullandığı ürünlerin başından ayçiçek yağı geliyor. Rusya ve Ukrayna arasındaki savaştan sonra tedarik zincirinin aksamasıyla birlikte ayçiçek yağına da ciddi oranda zam geldi. Türkiye ise ayçiçek yağının hammaddesi olan ayçiçeği üretmek için kolları sıvadı. Ayçiçek yağı üretiminden iyi haberler geldi. 

Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Kırbiç, ülke genelinde ayçiçeği ekim alanlarının yüzde 10 artmasına bağlı olarak rekoltenin geçen yıllara kıyasla yüzde 12-15 yükseldiğini söyledi. Kırbiç, ayçiçeği hasadının büyük bölümünün ülke genelinde tamamlandığını ifade etti.


 

Ayçiçeğinin stratejik bir ürün olduğuna dikkati çeken Kırbiç, "Trakya'da ve ülkemiz genelinde bu yıl ayçiçeği ekim alanlarında yüzde 10'un üzerinde artış oldu.

Ayçiçeği üretimini artırmak için yapılan çalışmalar kapsamında zirai teşkilatlar, birlikler, belediyeler ve kurumların destekleriyle ekim alanları arttı. Bu üretime de...