25 / 04 / 2024

Emekli promosyonunda sürpriz hamle! Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan 7 bin 500 TL'lik müjde! 

Emekli promosyonunda sürpriz hamle! Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan 7 bin 500 TL'lik müjde! 

Eylül ayına damga vuran promosyon yarışı Ekim'de de devam ediyor. Özel bankalar arasında süren promosyon yarışına kamu bankalarından da sürpriz bir adım geldi.



Bilindiği gibi bazı bankalarda promosyon tutarı 7.500 TL'ye kadar yükselmişti. Promosyon savaşlarına kamu bankları da dahil oldu. İşte emeklileri sevindirecek haberin tüm detayları...

Promosyon ödemeleriyle ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Kamu bankaların sunduğu promosyon şartları özel bankaların yanında çok çok düşük kalmıştı. Bu sebeple emekliler kamu bankalarından ayrılarak emekli maaşlarını özel bankalara taşımıştı. Bu arada özel bankalar arasındaki yarış da giderek kızışmış ve  promosyon tutarları 7.500 TL seviyelerine kadar yükselmişti. 

Özel bankalar arasındaki yarış devam ederken kamu bankaları da emeklileri sevindirecek formül için arayışlara girdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön