19 / 05 / 2024

Emekli promosyonundan sonra sıra onlarda! Görüşmeler başladı!

Emekli promosyonundan sonra sıra onlarda! Görüşmeler başladı!

Emekli maaş promosyon rakamlarındaki rekabet kamu kurumlarına da sıçradı. Kamu personelinin promosyonunu artırmak için kurumlar çalışmalar başlattı.



Bankalarla görüşmeler yapılırken promosyonların 10 kata kadar artacağı söylentisi çalışanlara umut oldu. Diğer yandan süresi henüz bitmemiş sözleşmelerin de iptali için bankalar ikna edilmeye çalışılıyor. Bu noktada hali hazırda süresi bitmemiş sözleşmelerin iptal edilerek tazminatın ödenmesi gerekecek ve ardından düşük kalan promosyonun yeni bir anlaşma yapılarak artırılması sağlanacak.

EMEKLİ PROMOSYONLARI 10 BİN TÜRK LİRASI'NA KADAR ÇIKTI!

Son zamanlarda emekliler üzerinden banka promosyonları konusunda bankaların başlattığı yarış devam ediyor. Emekli promosyonları kamu ve özel bankalar arasındaki rekabeti arttırırken her geçen gün yükselen promosyon rakamları 10 bin liraya kadar çıktı. Diğer yandan 41 maaş taşıma işlemi yapan Anadolu Üniversitesi çalışanları için 41 bin 500 liralık promosyon ödemesi diğer kurumları da harekete geçirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön