17 / 05 / 2024

Emekliler müjde! Bankalar yarışa girdi, tutarlar resmen fırladı...

Emekliler müjde! Bankalar yarışa girdi, tutarlar resmen fırladı...

Son dakika. Bankaların emeklilere sağlayacağı promosyon ücretleri belli oldu. İşte banka banka promosyonlar...



Emekli promosyon ödemeleri ile ilgili yeni bir gelime yaşandı. Yılda 2 kez bayram ikramiyesi, 3 yılda bir promosyon imkanı sağlandı, taban aylıklar artırıldı.

EMEKLİ MAAŞI NASIL TAŞINIR?
Banka değiştirme işlemi kolaylıkla halledilebiliyor. Bankasıyla 3 yıllık taahhüt süresi dolan emekliler veya yeni emekli olanlar, istedikleri bankaya başvurarak promosyon alıyor. Bu arada daha iyi bir avantaj çıkarsa 3 yılın dolması şart değil. Emekli istediği an diğer bankayı tercih edebiliyor. Bunun için geçiş yapacağı ve halihazırda maaş aldığı bankaya bildirimde bulunması gerekiyor. Bildirim, bankaların şubelerinde veya e-Devlet üzerinden yapılmakta. Emekli mevcut bankada kaldığı sürenin promosyonunu alıyor, kalanını geri veriyor. Yeni geçtiği bankadan da promosyonu peşin almakta.

Peki hangi banka ne kadar promosyon ödemesi veriyor? İşte maaşa göre bankaların güncel promosyon tutarları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön