20 / 04 / 2024

Emeklilere büyük jest! 12 ay süre ile sadece başvuru yapanlara özel olacak!

Emeklilere büyük jest! 12 ay süre ile sadece başvuru yapanlara özel olacak!

Emekli olan vatandaşlara kampanyalar bitmiyor. Bu sefer de Türk Telekom emeklilerin yanında oldu. 12 ay süre ile sadece 20 TL. İşte detaylar!



Türk Telekom, 50 yaş ve üzeri müşterilerin 12 ay boyunca faturalı mobil tarifelerde kalmaya taahhüt vermesi durumunda her yöne 500 dakika, Türk Telekom mobil hatlarla sınırsız görüşme ve 1 GB internet tarifesinin 20 TL olacağını duyurdu.

İŞTE KAMPANYA DETAYLARI!

  • Tarifeye gelen, abone TC kimlik yaşı 50 yaş ve üzeri olan müşteriler taahhüt verebileceklerdir. Taahhütlü fiyatlar 12 ay boyunca Türk Telekom faturalı mobil tarifelerde kalmaya söz veren abone TC kimlik yaşı 50 yaş ve üzeri olan bireysel faturalı müşterilerimiz içindir. Taahhütlü aylık ücretten yararlanmak için Müşteri Hizmetleri veya SMS aracılığıyla taahhüt verilmesi gerekmektedir. SMS aracılığıyla taahhüt vermek için ‘SOZ 500’ yazıp 5555’e SMS gönderebilir.
  • Taahhüt kapsamındaki aylık ücret indirimi taahhüt verilen fatura dönemi itibarıyla verilmeye başlanacak ve 12 fatura dönemi boyunca verilmektedir. 12 fatura dönemi boyunca Türk Telekom mobil faturalı tarifelerinde kalacaklarına taahhüt verip, ilk 12 fatura dönemi içerisinde hat iptali yapan, hattının iptal edilmesine neden olan, numarasını diğer operatörlere taşıyan, Türk Telekom mobil, Taraftar, Türk Telekom evde internet ve diğer işbirliği faturasız tarifelerine geçiş yapan müşterilerin son faturalarına taahhüt içerisinde o güne kadar yararlanılan indirimler toplamı ile kalan ay ücretler toplamlarından müşteri lehine olanı yansıtılmaktadır.
  • Taahhüt verip 12 fatura dönemi içerisinde diğer mobil faturalı tarifelere geçiş yapan müşterilere cayma bedeli yansımayacaktır; ama söz konusu müşterilerin taahhütleri kaldığı yerden devam edecek; sonrasında hat iptali yapmaları, hatlarının iptal edilmesine sebebiyet vermeleri, numaralarını diğer operatörlere taşımaları, Türk Telekom mobil, Taraftar, Türk Telekom evde internet ve diğer işbirliği faturasız tarifelerine geçiş yapmaları halinde müşterilerin son faturalarına taahhüt kapsamında o güne kadar yararlanılan indirimler toplamı ile kalan ay ücretler toplamlarından müşterinin lehine olan kısmı yansıtılacaktır.
  • Taahhütlü bu ücretler 12 fatura dönemi boyunca Türk Telekom faturalı mobil tarifelerinde kalma taahhüdü veren müşteriler için geçerlidir. 12 fatura döneminin bitiminden itibaren taahhütsüz ücretler geçerlidir.

Miras payının üçüncü kişiye devri nasıl olur?

VakıfBank market alışverişlerinde sepetleri dolduracak! VakıfBank’tan büyük kampanya!

TOKİ orta sınıf konut kampanyası nedir, ne demektir? TOKİ orta sınıf konut kampanyasına kimler başvurabilir?v


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön