29 / 03 / 2024

Emeklilerin yüzünü güldüren kampanya! Tam 3 banka ödeme yapıyor

Emeklilerin yüzünü güldüren kampanya! Tam 3 banka ödeme yapıyor

Emekli maaş almakta olan tüm vatandaşlar için 3 banka tarafından yeni ödeme yapılacağı haberi tüm emeklileri sevindirdi. Emekli maaş alan herkes bu ödemelerin detaylarını merak ediyor.



Emekli maaş almakta olan vatandaşlar bu 3 bankanın ödeme yapacağı haberi ile sevindi. Emekli maaşları üzerinden başvuru yapılacağı bilgisi paylaşıldı. Nakit kampanya desteği alacak olan tüm emekli vatandaşlara kamu bankalarının destek olacağı açıklaması yapıldı. İstenilen limitle ile kredi kullanılabilen Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank kendi bankalarından emekli maaşlarını çeken tüm vatandaşlara nakit ödeme vereceklerini açıkladı. Emekli maaşı bu bankada olan vatandaşların yararlanabileceği bu nakit ödeme kampanyası merak uyandırdı. Emekli maaşı bu bankalarda olan vatandaşlar sıkıntı çekmeden kredi kullanabilecekleri bu kampanyaya katılabilir, diledikleri zaman ödeme alabilirler.

Emeklilerin yüzünü güldüren kampanya! Tam 3 banka ödeme yapıyor

Emekliler için nakit ödeme desteği

Emekli maaşı alan vatandaşlar bu kampanyaya katılabilecekler. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, maaşını kendi bankasından alan emekli vatandaşlara nakit ödeme kampanyası yaptığını duyurdu. İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen emekli vatandaşlar için gerçekleştirilen bu kampanyadan faydalanmak isteyenler ödemelerini aynı gün içinde alabilecektir. 36 ay vadeli olacak şekilde 50.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi almak isteyen vatandaşlar başvuru şartlarına uygun olacak şekilde bu bankalar üzerinden başvuru yaparak kredilerini alabilmektedir.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön