23 / 04 / 2024

Emeklilikte Yaşa Takılanlarda flaş gelişme! EYT’de son durum ne?

Emeklilikte Yaşa Takılanlarda flaş gelişme! EYT’de son durum ne?

Milyonlarca insanın büyük bir heyecan ile beklediği EYT ile ilgili çalışmalarda sona gelindi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ise konu ile alakalı olarak sıcak bir açıklama yaptı. İşte detaylar…



KAPSAM GENİŞLİYOR: STAJ SİGORTASIYLA BİRLİKTE DEĞERLENDİRİLECEK!

Staj sigortasına ile ilgili çalışmaları da devam ettirdiklerini ifade eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Stajda sağlık sigortası yapılıyor fakat emeklilik sigortası yapılmıyor. Çok eski bir düzenleme bu. Bu konunun yeniden ele alınması lazım. Ben bu konuda bir çalışma yaptırmaktayım. Bunun sonuçları ne olacak? Bu EYT bütününde de bunu değerlendirmek gerekir" açıklamalarını kullandı.

"MASADA SADECE BİR EYT FORMÜLÜMÜZ VAR"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, geçtiğimiz günlerde masadaki formüller hakkında da konuşmuştu.  Bilgin, "Hollanda, Almanya modelleri konuşuluyor fakat bunlar doğru değil. Türkiye modeli geliyor” açıklamalarını yapmıştı.

 Emeklilikte Yaşa Takılanlarda flaş gelişme! EYT’de son durum ne?

Satışı duran iPhone 11 A101’lerde! Hem de uygun fiyata! 28 Eylül 2022 fiyat listesi

Korkutan dolar tahmini! Dünyaca ünlü banka açıkladı

Dünyayı sarsan iPhone 14 TeknoSA’da! 27 Eylül 2022 fiyat listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön