18 / 04 / 2024

Emekliye o bankadan 7 bin TL! Geri ödemesi aylık 213 TL!

Emekliye o bankadan 7 bin TL! Geri ödemesi aylık 213 TL!

Kredi çekmek isteyen dar gelirliler ve emekliler için bankaların kampanyaları 6.000 TL’den başlıyor. QNB Finansbank'tan 7.682 TL maliyetli kredinin geri ödemesi aylık 213 TL’ye, Akbank'tan çekilen 8.000 TL kredinin ödemesi 222 TL'ye geliyor geliyor.



Ekonomik koşullar nedeniyle kredi çekmek isteyenler, bankaların kapılarını çalıyor. Bankalar tarafından düzenlenen farklı kampanyalarda 6.000 TL’den başlayan kredi imkanı sağlanıyor. Kredi kullanmak isteyen emeklilerin ve çalışanların ilgi gösterdiği kredi kampanyalarında 36 aya varan ödeme planları sunuluyor.

Bu çerçevede dar gelirliler, 6.000 TL ile 18.500 TL arasında değişen miktarlarda kredi desteği alma imkanı bulurken,  kredi ile çekilen para hesaba nakit olarak hemen yatırılıyor.  

Ekonomik şartların zorlamasıyla pek kişi kredi çekmeye yöneliyor. Bu çerçevede bankalar da kredi kampanyalarına hız verdi. Kredi imkanından yararlanmak isteyen emekliler, başvurularına onay almaları halinde nakit olarak parayı alıyor.

Emekliye o bankadan 7 bin TL! Geri ödemesi aylık 213 TL!

Karar Gazetesi’nin haberine göre, emekliler bu şekilde nakit ödeme alırken, bankaların bu yöndeki n kredi kampanyaları da başladı. Başvuruda bulunmak isteyenler, başvuru formunu kısa mesajla ya da  banka gişesinden teslim edebiliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön