20 / 04 / 2024

Emel Onur, Realtor'un emlak sektörü elçisi oldu!

Emel Onur, Realtor'un emlak sektörü elçisi oldu!

Lead Consulting Group'un CEO'su ve Miami’nin en önder emlak danışmanlarından Emel Onur, Amerika emlak dünyasının en  yaygın online gayrimenkul satış sitesi realtor .com’un sektör elçisi olarak seçildi...



Emel Onur, Miami’nin en bilinen emlak danışmanlarından biri. Türkiye’den ve dünyadan birçok ünlü isme gayrimenkul alanında danışmanlık veren Onur, Amerika’nın bir numaralı ev arama portalı olan realtor.com tarafından ülkenin en başarılı, saygın danışmanlarının yer aldığı  “Emlak Endüstrisi Elçileri” grubuna seçildi.

Lead Consulting Group'un CEO’su Emel Onur, konuyla ilgili "Amerika’nın en güvenilir ve etkin emlak arama portal realtor .com’a emlak sektörünün her alanında uzun yıllar görev yapmanın ardından seçilmiş olmanın mutluluğu ve heyecanı içindeyim. Bu platform aracılığıyla emlak sektöründeki başarılarıma yenilerini ekleyeceğime inanıyorum" ifadelerini kullandı.  

Amerika’da satılan evlerin büyük kısmının emlak danışmanı aracılığıyla satıldığını ifade eden Emel Onur, dijital emlak endüstrisinin öncülüğünü yapan realtor .com, 20 yıldır teknolojinin bütün avantajlarını kullanarak dünyanın dört bir yanından Amerika’da emlak yatırımı yapmayı düşünen yatırımcıları biraraya getiren çok önemli bir platform olduğunu belirtti. 

Realtor .com Endüstri İlişkileri Başkan Yardımcısı Suzanne Mueller, "Sektör elçi programı, en aktif emlak profesyonellerimizi, realtor.com®'daki ürün geliştirme ve program ekipleriyle daha derinden birleştiriyor. Ev satın almayı ve satmayı herkes için daha kolay ve daha faydalı hale getiriyoruz. Global elçilerimiz de bu konuda bize yardımcı oluyor. Enerjimizi ve dijital alandaki 20 yıllı aşkın tecrübemizi onlarla paylaşmaktan ve onların tecrübelerini yeni programlar geliştirirken kullanmaktan mutluluk duyuyoruz" diye konuştu. 


Geri Dön