23 / 04 / 2024

Emin Evim Nefes!

Emin Evim Nefes!

Firma: Eminevim

Proje: Eminevim Nefes

Konutların 55 metrekare ile 85 metrekare arasında değişen alanlara sahip olduğu Emin Evim Nefes projesi Kocaeli-Sakarya'da yaşama geçiriliyor. Projede yer alan dairelerin satışlarına başlandı...



Emin Evim Nefes projesi sosyal donatı alanları arasında; açık, kapalı ve çocuk havuzları, fitness salonları, çocuk oyun alanları yer alıyor. 


Akçakoca’ya 25 kilometre, Hendek’e 35 kilometre, Karasu’ya 15 kilometre, Ankara’ya ise 300 kilometre mesafede konumlanan Emin Evim Nefes Sakarya projesi, 2 bin metrelare oturum alanına sahip. 


Konutların satış sürecine başlanan Emin Evim Nefes projesi Kocaeli-Sakarya'da, deniz kenarında inşa ediliyor. Proje, 86 adet daireden oluşuyor. 


Eminevim tarafından yaşama geçirilen  Eminevim Nefes  projesinde yer alan daireler; 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje,  Sakarya’ya 70 kilometre, İstanbul’a ise 178 kilometre uzaklıkta konumlanıyor. 


Emin Evim Nefes projesinde yer alan dairelerin alanları 55 metrekare ile 85 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Proje, 7 bloktan oluşuyor. 


Tel: 0262 321 53 88

Web Adresi: http://www.eminevim.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön