25 / 04 / 2024

Emin Üstün: 1 milyon kişi ev sahibi olacak!

Emin Üstün: 1 milyon kişi ev sahibi olacak!

El Birliği Sistemi ile 100 bin kişiyi ev ve araba sahibi yapan Eminevim’in yeni hedefi, 10 yılda 1 milyon insanı ev sahibi yapacak.



27 yıldır el birliği sistemi ile birçok kişiyi ev sahibi yapan Eminevim 100 bin kişinin ev ve otomobil sahibi olmasını sağladı. Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, Anadolu’daki insanların kendi aralarında yapmış oldukları yardımlaşma ve dayanışma üzerinden hareketle bu sistemi kurduklarını belirtti.


Üstün “Bütün mesele dürüst olmak, bir insan batabilir de, iflas edebilir, başına bir çok kötü olay gelebilir. Ancak aldatmamak ve güven vermek bizim için temelini oluşturuyor. Paylaşım bizim için çok önemli. Bunu yaparken ulvi duygulara ihtiyaç var. Bu düşünce ile bugüne kadar 100 bin kişiyi ev ve araba sahibi yaptık. Hedefimiz 10 yılda 1 milyon kişiyi mal sahibi yapmak” şeklinde konuştu.


Türk insanına uygun bütçeli faizsiz taksit imkânı sunduklarını söyleyen Üstün, el birliği yapmak suretiyle daha fazla kesime iş üretmek için yeni projeleri hayata geçirdiklerini vurguladı. Ankara’da enerji alanında 2,5 megavatlık bir yatırım yaptıklarını ifade eden Üstün “Bu ay Afyon için yeni bir projemiz var. Eskişehir ve Bilecik’te de 20 megavat civarında da bir yatırım kararı aldık. Güneş enerjisi yatırımı yapıyoruz. 2 bin kişi kadar ortağımız bulunuyor. Her yıl 60 milyar dolarlık enerji ithalatı yapacağımıza 60 milyar dolar ile 60 bin megavat enerji üretir, el birliği ile cari açığı bile kapatırız” dedi.



Türkiye Gazetesi


Geri Dön