24 / 04 / 2024

Eminevim, 100 aileye tapusunu teslim etti!

Eminevim, 100 aileye tapusunu teslim etti!

Eminevim, Hatay Ottoman Palas Otel'de düzenlediği tapu teslim töreninde 100 aileye tapusunu teslim etti. Eminevim tarafından Hatay Ottoman Palas Otel'de gerçekleştirilen tapu teslim töreni ailelerin yüzünü güldürdü




Eminevim tarafından Hatay Ottoman Palas Otel'de gerçekleştirilen tapu teslim töreni ailelerin yüzünü güldürdü. 620 davetlinin katıldığı programda. 100 aile tapusunu teslim aldı. Emin Grup kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, Emin Grup Yönetim Kurulu Üyesi Büşra Üstün ve şirket yöneticilerinin katıldığı programa Hatay halkı da yoğun ilgi gösterdi. 


Buruk bir havada geçen programda Soma'da hayatını kaybedenler anıldı. Davetlilerin ve görevli çalışanların siyah kurdele taktığı gecede, tapu teslim töreni öncesi 301 işçi için Kur'an-ı Kerim okundu ve dualar edildi. 

Emin Grup Yönetim Kurulu Üyesi Büşra Üstün törende yaptığı konuşmada, "Eminevim olarak Hatay'da ilk defa tapu teslimi gerçekleştiriyoruz ve ilk kez sizlerle beraber oluyorum. Bu akşam burada bulunan ailelerin sevinçlerine ve mutluluklarına ortak olacağız. Aslında bu sevinç hepimiz için buruk bir sevinç, çünkü acımız gerçekten çok büyük. Soma'da meydana gelen kazada hayatını kaybeden işçilerimize rahmet diliyorum" dedi. 

Geçmiş yıllarda olduğu gibi ev alınanın bugün de zor bir süreç olduğunu belirten Eminevim satış müdürü Sezai Gök. "Peşin parası olan kolaylıkla ev alabilir; ancak peşin parası olmayan birinin ev alması çok zor. Biz Eminevim olarak tam bu noktada devreye giriyoruz. Türkiye şartlarında ev alma koşullarını kolaylaştırıyoruz ve sizlerin katkılarıyla 23 yıldır bunu başarmaktayız. Buradaki kalabalığın büyük bir aile olduğunu düşünüyorum ve ben de bu ailenin bireyi olarak burada olmaktan gurur duyuyorum" diye konuştu. 

Yapılan konuşmalardan sonra tapusunu almaya hak kazanan ailelere tapuları Emin Grup yönetimi tarafından teslim edildi. Programda tapusunu alan ailelerin sevinç ve mutluluğu gözlerden kaçmadı. Programın sonunda gerçekleşen hediye çekilişinde heyecanlı dakikalar yaşandı. Pek çok davetli birbirinden güzel hediyeler kazandı. 


Milli Gazete


Geri Dön