19 / 04 / 2024

Eminevim sistemi nedir

Eminevim sistemi nedir

Emin Grup Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Direktörü Mustafa Kemal Daldal, "Bu yıl içinde bulunduğumuz ekim ayına kadarki sürede 18 bin 500 kişi, Eminevim ile 3 milyar 375 milyon TL değerinde ev ve araç sahibi oldu" dedi.

Eminevim faizsiz sistemde 150 bininci teslimatını yaptı!

Eminevim faizsiz sistemde 150 bininci teslimatını düzenlenen törenle gerçekleştirdi. Törende 150 bininci kişi olan Salih Köse, aracının anahtarını Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Üstün’den aldı...

Emin Şirketler Grubu'ndan rekor teslimat!

Eminevim, yılın ilk beş ayında ulaşılması zor bir teslimat sayısına ulaşarak, alanında önemli bir rekora da imza attı.

Eminevim Konya'da 100 aileye tapu dağıtacak!

Elbirliği' sistemiyle vatandaşları faize bulaştırmadan istediği yerden ev sahibi yapmayı amaçlayan Eminevim Konya'da 100 aileye tapu dağıtacak. 

Eminevim elbirliği sistemi tüm sektörleri hedefliyor!

Bugüne kadar binlerce aileyi ev sahibi yapan Eminevim, elbirliği sistemini tüm sektörlere taşımayı hedefliyor.

Eminevim Elbirliği sistemi özellikleri neleri kapsıyor?

Kişinin faiz ödemeden, bütçesine göre, dilediği yerden istediği gayrimenkulü alabilmesini sağlayan Eminevim sistemi imece ve yardımlaşma usulü ile yürütülüyor. Peki Eminevim Elbirliği sistemi özellikleri neleri kapsıyor?

Eminevim sistemiyle nasıl ev sahibi olunur?

Kişinin faiz ödemeden, bütçesine göre, dilediği yerden istediği gayrimenkulü alabilmesini sağlayan Eminevim sistemi imece ve yardımlaşma usulü ile yürütülüyor. Peki Eminevim sistemiyle nasıl ev sahibi olunur?

Eminevim'den İzmir'de toplu tapu teslimi!

Eminevim. İzmir'de üçüncü kez toplu tapu teslim töreni gerçekleştirdi. Daha önce yapılan tapu teslim törenlerinde yüzlerce aile tapusunu alırken son yapılan törende 85 aileye toplu halde tapuları teslim edildi.

Eminevim, 100 aileye tapusunu teslim etti!

Eminevim, Hatay Ottoman Palas Otel'de düzenlediği tapu teslim töreninde 100 aileye tapusunu teslim etti. Eminevim tarafından Hatay Ottoman Palas Otel'de gerçekleştirilen tapu teslim töreni ailelerin yüzünü güldürdü

Konut Edindirme Sistemi (KES) nedir, nasıl işler?

Dünya gazetesi yazarı Prof. Dr. Ali Hepşen, bugünkü yazısında Konut Edindirme Sistemi'ni kaleme aldı. Peki Konut Edindirme Sistemi (KES) nedir?

İnşaat sektöründe devrim niteliğinde yeni uygulama! İnşaat demiri izleme sistemi yılbaşında devreye alınıyor!

İnşaat sektöründe devrim niteliğinde yeni uygulama olan, İnşaat Demiri İzleme Sistemi (İDİS) yılbaşından itibaren devreye alınıyor. Peki İDİS nedir, sistem nasıl işleyecek? İşte detaylar...

Çiftçiler dikkat! Çiftçi kayıt sistemi için sona yaklaşıldı! Hemen başvurun! 

Çiftçi kayıt sistemine e-Devlet üzerinden başvuruda bulunmak için son 1 buçuk ay kaldı. 31 Aralık tarihinde Çiftçi kayıt sistemine e-Devlet başvuruları sona erecek. Peki Çiftçi kayıt sistemi nedir? Çiftçi kayıt sistemi başvurusu nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Mir ödeme sistemi nedir? Mir ödeme sistemi ne anlama gelir, ne demektir?

Mir ödeme sistemi gündemde yer alan konulardan biridir. Peki mir ödeme sistemi nedir? İşte detaylar!

Nef arsa sistemi nedir? İşte detaylar!

Nef arsa projeleri gündemde yer alan konulardan biridir. Peki Nef arsa sistemi nedir? İşte detaylar!

Eminevim'den 600 bin liralık ev hediyesi!

Faizsiz Elbirliği Sistemi'nin öncüleri arasında yer alan Eminevim bir vatandaşa 600 bin Türk Lirası değerinde ev hediye etti.

Bina Kimlik Sistemi nedir 2021?

Binada yaşayanların nüfus bilgilerinden binanın teknik özelliklerine kadar pek çok bilgiyi bir arada toplayacak bina kimlik belgesi uygulamaya alınıyor? Bina Kimlik Sistemi nedir 2021? İşte tüm merak edilenler...

Eminevim BDDK uyum sürecinde günlük teslimat rekoru kırdı!

Türkiye’de faizsiz Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, BDDK uyum sürecinde günlük teslimat rekoru kırdı.

Eminevim'den Faizsiz Konut ve Taşıt Sistemi Kanun Teklifine destek!

Emin Grup Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Direktörü Mustafa K. Daldal, Faizsiz Konut ve Taşıt Sistemi Kanun Teklifiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Eminevim 4 dakikada bir ev ya da araç teslim edecek!

Geçtiğimiz sene faizsiz Elbirliği Sistemi ile Türkiye genelinde 23 bin 616 ev ve araç teslimatı yapan Eminevim, 2021'de hedeflediği 27 bini aşkın teslimatla her 4 dakikada bir kişiyi faizsiz ev ya da araç sahibi yapacak.

Eminevim 2020 yılında konut ve araç sektörüne 50 bin talep kazandırdı!

Türkiye’de araç ve konut pazarında faizsiz finansman modeli Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, 2020 yılında konut ve araç sektörüne 50 bin talep kazandırdı.

Eminevim'den tek tıkla ev sahibi olma imkanı!

Türkiye’de araç ve konut pazarında faizsiz finansman modeli Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, 'Dijital Kayıt Sistemi'ni hayata geçirdi. Dijital Kayıt Sistemi ile tek tıkla ev ve otomobil sahibi olma imkanı sunuluyor. 

Eminevim 2021'de 200 bininci teslimini yapmayı hedefliyor!

Türkiye'de faizsiz Elbirliği Sistemi ile konut satışı yapan Eminevim, 2021 yılında 200 bininci teslimata ulaşmayı hedefliyor.

Eminevim sistemi nedir Haberi

Eminevim sistemi nedir

Emin Grup Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Direktörü Mustafa Kemal Daldal yaptığı açıklamada "Bu yıl içinde bulunduğumuz ekim ayına kadarki sürede 18 bin 500 kişi, Eminevim ile 3 milyar 375 milyon TL değerinde ev ve araç sahibi oldu. Yapılan alımlarla 3 milyar 375 milyon TL ekonomiye kazandırılırken, bunun üzerine binecek yaklaşık 2 milyar 180 milyon TL'nin de faize gitmesi önlendi. 10 aylık sürede aslında 2 milyar 180 milyon TL'lik tasarruf yapılmış oldu." diye konuştu.

Mustafa Kemal Daldal, Anadolu Ajansı muhabirine 31 Ekim Dünya Tasarruf Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Türkiye'nin, genel olarak bakıldığında tasarruf etmenin ne kadar önemli olduğunu bilen bir ülke olduğunu, tasarrufun hem dinimiz hem de kültürümüz içinde yer aldığını belirtti.

Özellikle içinde bulunulan ve evlere daha fazla kapanılan pandemi döneminde...