26 / 04 / 2024

Eminevim Bursa 3. tapu teslim törenini Hilton'da düzenlediği etkinlikle gerçekleştirdi!

Eminevim Bursa 3. tapu teslim törenini Hilton'da düzenlediği etkinlikle gerçekleştirdi!

"Kolay Ev Alım Merkezi" sloganı ile 1991 yılında yola çıkan ve binlerce aileyi ev sahibi yapan Eminevim, Bursa 3. tapu teslim törenini Hilton otelde düzenlediği etkinlikle gerçekleştirdi ve 80 aileye daha tapularını teslim etti.




"Kolay Ev Alım Merkezi" sloganı ile 1991 yılında yola çıkan ve binlerce aileyi ev sahibi yapan Eminevim, Bursa 3. tapu teslim törenini Hilton otelde düzenlediği etkinlikle gerçekleştirdi ve 80 aileye daha tapularını teslim etti. Yaklaşık 850 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen törende Şirketin kurucusu Emin Üstün, yöneticiler, şirket ve Bursa şube çalışanları ile sistemden yararlanarak ev sahibi olan üyeler hazır bulundular. 


BURSA'DA 2. ŞUBE'DE HİZMETTE Törende konuşan EMİNEVİM Yönetim Kurulu Üyesi Büşra Üstün; "Yurt genelinde açtıkları 52 şube ve 500 çalışanı ile 23 yıldır hizmet vermeye devam ettiklerini, bu güne kadar 70 bin aileyi faizsiz otomobil ve konut sahibi yaptıklarını" belirtti. Her yıl yeni imkanları müşterilerinin istifadesine sunduklarını belirten Üstün; peşinatlı ya da peşinatsız olarak sisteme girilebileceğini, her bütçeye uygun taksit ve vade seçenekleri sunduklarını, bireylere özel ödeme koşullarıyla müşterilerinin kısa zamanda diledikleri yerden ev sahibi olmalarına imkan sağladıklarını belirtti. 

Şirketimize ve sisteme her geçen gün artan bir teveccüh olduğunu, bunun halkımızın güvenini gösterdiğini söyleyen Üstün, artan talep üzerine Bursa'da 2. Şubeyi de açtıklarını, yakın zamanda ihtiyaca göre yeni şubeler açılabileceğini belirtti. 

DUALARA SİSTEMDEKİ HERKES HİSSEDAR Büşra Üstün konuşmasının devamında, İnsanlarımızın ev ve otomobil hayalini gerçekleştirmenin büyük bir mutluluk olduğunu belirterek her teslimatta duyduğumuz; "Allah sizden razı olsun" cümlesinin halkımıza daha iyi hizmet sunma konusunda kendilerine güç verdiğini ve bu dualardan sisteme üye olan herkesin hissedar olduğunu belirtti. 

Evini teslim alan üyeler törende yaptıkları konuşmalarda sistemden memnun olduklarını, dua ettiklerini bu sistemden herkesin yararlanmasını istediklerini ifade ettiler. 


EMİNEVİM sistemine katılan üyeler ödeme koşullarına göre belirlenen teslim tarihlerinde diledikleri yerden ev sahibi olabiliyor ve kredi kullanımına göre daha ucuza mal ediyorlar.


Yaklaşık 850 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen törende Şirketin kurucusu Emin Üstün, yöneticiler, şirket ve Bursa şube çalışanları ile sistemden yararlanarak ev sahibi olan üyeler hazır bulundular. 


Milli Gazete




Geri Dön